Menu
 

Ķekavas novada Uzņēmēju dienas aicina uz darbnīcām, lekcijām un kontaktbiržu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ķekavas novada Uzņēmēju dienas aicina uz darbnīcām, lekcijām un kontaktbiržu

No 29.oktobra līdz 1.novembrim jau trešo reizi norisināsies Ķekavas novada Uzņēmēju dienas, kuru ietvaros notiks gan sociālajai uzņēmējdarbībai veltīts darbnīca-seminārs, gan uzņēmēju kontaktbirža, kurā būs iespējams  satikt dažādu nozaru pārstāvjus un izveidot jaunus biznesa kontaktus. Pašvaldībā pastāstīja, ka noritēs arī nu jau ikgadējais Jauniešu uzņēmīguma forums un Uzņēmēju gada balvas godināšanas ceremonija.

Uzņēmēju dienu ietvaros, 29.oktobrī no plkst. 09.00, Doles tautas namā notiks seminārs–darbnīca “Bizness + Sociālais mērķis = Sociālā uzņēmējdarbība", kurā aicinām piedalīties esošos vai topošos uzņēmējus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, kā arī citus interesentus, kuri vēlas noskaidrot ar ko sociālā uzņēmējdarbība atšķiras no klasiska biznesa modeļa, kā kļūt par veiksmīgu sociālo uzņēmēju un kā sociālam mērķim pielāgot biznesu. Kopā ar sociālajiem uzņēmējiem būs iespējams gan attīstīt savu biznesa ideju, gan uzzināt praktiskās nianses, piemēram, par atbalsta iespējām Latvijā. Darbnīca-seminārs veidots LEADER sadarbības projekta “Veiksmīgs sociālais uzņēmējs lauku teritorijā” ietvaros.

30.oktobrī notiks jau 4. Jauniešu Uzņēmīguma forums “Es - uzņēmīgs digitāli”. Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra organizētajā forumā piedalīsies Ķekavas novada izglītības iestāžu skolēni, kuriem būs iespēja dzirdēt iedvesmas un pieredzes stāstus no jauniešiem, kas veido video, audio vai bilžu saturu internetā, ar mērķi uzrunāt  savus vienaudžus par aktuālām un sabiedrībai nozīmīgām tēmām. Darba grupās skolēniem būs iespējams iedziļināties savu sociālo tīklu kontos, uzlabot to saturu atbilstoši savam mērķim, kā arī uzzināt kā savu profilu padarīt drošāku un privātāku.

31.oktobrī plkst. 13.30 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību aicina uz kontaktbiržu, kurā dalībnieku iepazīšanās notiks ar “Speed networking” metodi. Kontaktbirža norisināsies Depkina muižā, tā būs lieliska iespēja “aci pret aci” satikt 40 dažādu nozaru pārstāvjus un izveidot jaunus biznesa kontaktus, kas var noderēt gan pārdošanā, gan biznesa attīstībā, gan privātu projektu realizēšanā. Kontaktbiržas dalībnieku mērķauditorija ir mazo un vidējo uzņēmumu vadītāji/ īpašnieki, kā arī lielo uzņēmumu struktūrvienības vadītāji.

Uzņēmēju dienu noslēgumā, piektdien, 1.novembrī tiks godināti Ķekavas novada veiksmīgākie uzņēmēji nominācijās “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada inovācija”, “Gada mājražotājs / amatnieks”, “Gada labdaris”, “Gada izaugsme”, “Gada uzņēmējs”, “Gada jaunietis uzņēmējdarbībā” un “Iedzīvotāju simpātija”. Dalība konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2019” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā ar ielūgumiem.

Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība, kopā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome”, sadarbībā ar partnerību “Daugavkrasts”, Jaunatnes Iniciatīvu centru, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru, kā arī SEB banku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.