Menu
 

"airBaltic" Siguldā aicina uz atlases dienu potenciālajiem stjuartiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 11. decembrī plkst. 12.00 Siguldā, Nodarbinātības valsts aģentūrā, Dārza ielā 2a organizē Stjuartu atlases dienu, kur gaidīts ikviens, kurš vēlas kļūt par daļu no uzņēmuma lidmašīnu apkalpojošā personāla komandas.

Pasākuma galvenais mērķis ir atrast labākos kandidātus, kas pievienotos godalgotajai lidsabiedrības stjuartu komandai, kā arī iepazīstināt kandidātus ar lidsabiedrības stjuartu vakancēm un sniegt papildu informāciju par "airBaltic" no stjuartu perspektīvas, sniedzot informāciju par lidsabiedrību, tās floti un moderno lidojumu apkalpes centru.

"airBaltic" piedāvā iespēju apgūt stjuarta profesiju astoņu nedēļu apmācībās bez iepriekšējās pieredzes, nodrošinot stipendiju un dzīvesvietu Rīgā. Topošo stjuartu apmācību grupa tiek komplektēta katru mēnesi. "airBaltic" piedāvā darba iespējas arī pieredzējušiem stjuartiem.

"Turpinot stiprināt pozīcijas tirgū un strādājot pie tā, lai sniegtu pasažieriem augstākā līmeņa pakalpojumus, "airBaltic" meklē jaunus talantus. Mēs piedāvājam iespēju saņemt stjuartu sertifikātu vien pēc diviem mēnešiem, kuru laikā "airBaltic" nodrošina stipendiju un dzīvesvietu Rīgā, kur notiks apmācības," izteikusies "airBaltic" viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina.

Stjuarta amatam ir vairākas priekšrocības, piemēram, progresīva atalgojuma sistēma, elastīgas darba stundas, mūsdienīga galvenā biroja ēka ar plašu, īpaši veidotu lidojumu apkalpes centru, ceļošanas iespējas sev un ģimenei, kā arī starptautiska darba pieredze un nākotnes perspektīvas komerciālās aviācijas nozarē, apgalvo lidsabiedrība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.