Menu
 

Students no Babītes – starp labākajiem pārdevējiem pasaulē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pārdošanas un konsultāciju uzņēmuma “Southwestern Advantage” ikgadējā balvu pasniegšanas ceremonijā Nešvilā, ASV, Latvijas studenti atzīti par vieniem no labākajiem pārdevējiem. Rīgas Tehniskā universitāte ieguva augsto 6. vietu starp 247 universitātēm, savukārt piektais labākais pārdevējs bija Latvijas students Toms Jančevskis no Babītes.

Aizvadītajā vasarā 140 Latvijas studenti trīs mēnešu laikā pārdeva rekordapjomu ar izglītojošām grāmatām kopumā 3,2 miljonu eiro vērtībā, informēja “Southwestern Advantage Latvia” pārstāve Madara Jakobsone. Trešdaļa Latvijas dalībnieku bija no Rīgas Tehniskās universitātes, kas sasniedza sesto labāko rezultātu starp universitātēm no visas pasaules. Starp TOP 25 iekļuva arī  biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA un Latvijas Universitāte.

Labākais individuāls rezultāts bija Tomam Jančevskim, kas kļuva par piekto labāko pārdevēju “Southwestern Advantage” uzņēmumā, vasaras laikā spējot pārdodot mācību grāmatas teju 150 000 eiro vērtībā un nopelnot ap 60 000 eiro.

“Priecājos un novērtēju, ka ik gadu arvien vairāk latviešu studentu gūst panākumus “Southwestern” vasaras programmā. Protams, esmu gandarīts būt par Latvijas labāko pārdevēju, taču nav noslēpums, lai sasniegtu savu mērķi, ir neatlaidīgi jāstrādā, jāņem vērā “Southwestern” mentoru ieteikumi, jo viņi iemāca labākās pārdošanas prasmes un metodes,” pieredzē dalās Toms Jančevskis.

Par labāko pirmā gada dalībnieku no Latvijas bija kļuvis Artis Grigalis no Ķekavas, kura personīgā peļņa sasniedza gandrīz 15 000 eiro, dodot viņam augsto astoto vietu visā uzņēmumā.

Studenti no Latvijas uz ASV, lai piedalītos ”Southwestern Advantage” studentu programmā, pirmo reizi devās 2001. gadā. Šobrīd tā ir kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām studentu organizācijām visā Baltijā, sniedzot studentiem starptautisku pieredzi gan darbam, gan turpmākajai dzīvei.

”Southwestern Advantage” studentiem iespēju apgūt uzņēmējdarbības un pārdošanas prasmes, mācoties no starptautiski atzītiem pasniedzējiem, piedāvā jau kopš 1868. gada. Katru gadu uzņēmums sniedz prakses un vasaras darba iespējas aptuveni 2000 studentiem no 40 valstīm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.