Menu
 

Piņķos ekspluatācijā nodots "outlet" veikalu ciemats "Via Jurmala Outlet Village"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Būvniecības valsts kontroles birojs pieņēmis ekspluatācijā jauno "outlet" veikalu ciematu "Via Jurmala Outlet Village" Jaunajā ielā 12, Babītes novada Piņķos. Noslēdzies pirmais objekta būvniecības etaps, kura kopējā platība ir 13,5 tūkstoši kvadrātmetru. Šajā posmā plānots prezentēt aptuveni 100 modes zīmolus, vairākas kafejnīcas un restorānus, kā arī bērnu pilsētiņu.

Kā vēsta projekta īstenotāji, "Via Jurmala Outlet Village" būs Baltijā pirmais šāda unikāla formāta, modes zīmolu "outlet" ciemats zem klajas debess. Eiropas līmeņa iepirkšanās un atpūtas vieta starp Rīgu un Jūrmalu vietējos iedzīvotājus un ārvalstu viesus sagaidīs ar plašu pērno sezonu un īpaši "outlet" konceptam izstrādātu kolekciju modes apģērbiem, apaviem un aksesuāriem.

Pēc būvniecības otrās kārtas noslēgšanās iepirkšanās ciemata veikalu kopējā platība būs 21 000 kvadrātmetri un kopējais veikalu skaits – 120. Tiks nodrošinātas stāvvietas 1600 transportlīdzekļiem.

Pēc aģentūras LETA informācijas, "Outletico" reģistrēta 2016.gada martā. Uzņēmuma īpašnieki ir "Rietumu bankas" līdzīpašnieks SIA "Esterkin Family Investments" (64,5%), Andrejs Dozorcevs (28,75%), SIA "Lehmann Investment Corporation" (2%), SIA "Freims" (2%), Jūlija Mihaiļenko (1,25%) un vēl trīs dalībnieki.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.