Menu
 

"Arco Real Estate": Maijā sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās Kauguros, Salaspilī un Ogrē

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Maijā sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās Ogrē, Salaspilī un Kauguros, bet Jelgavā cenas samazinājās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Maijā Ogres sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās un dzīvokļu vidējā cena saglabājās 644 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%, bet šā gada pirmajos mēnešos cenu izmaiņas netika konstatētas.

Arī Kauguros, Jūrmalā, maijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās un viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 615 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 0,9%.

Sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī maijā saglabājās 696 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 0,7%.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas maijā samazinājās par 0,6%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena maijā bija 520 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,9%. Jelgavā dzīvokļu cenas šī gada maijā bija tieši tādā pašā līmenī kā pirms gada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.