Menu
 

Jūlijā samazinājās sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jūlijā samazinājās sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī, bet Jelgavā, Ogrē un Kauguros tās nemainījās, teikts nekustamā īpašuma kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jūlijā Salaspilī dzīvokļu cenas samazinājās par 0,2% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena noslīdēja līdz 693 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājušās par 0,3%.

Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas jūlijā nemainījās, vidējai cena saglabājoties 644 eiro apmērā par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%, bet kopš 2020.gada sākuma cenu izmaiņas nav bijušas.

Arī Kauguros, Jūrmalā, 2020.gada jūlijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās - dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 617 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājušās par 1,2%.

Tāpat šogad jūlijā mājokļu cenas nemainījās Jelgavā, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai saglabājoties divu iepriekšējo mēnešu līmenī - 520 eiro par kvadrātmetru. Jelgavā kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,9%.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.