Menu
 

Ķekavas novada Uzņēmēju dienu pasākumiem varēs sekot līdzi tiešsaistē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Pielāgojoties jaunajiem apstākļiem, kā arī rūpējoties par dalībnieku un lektoru veselību, šogad Ķekavas novada Uzņēmēju dienu pasākumos klātienē varēs piedalīties ierobežots apmeklētāju skaits, tādēļ interesenti tiek aicināti izmantot iespēju un sekot līdzi ekspertu diskusijām tiešraidēs Ķekavas novada "Youtube" un "Facebook" kontos. 

Ķekavas novada Uzņēmēju dienas norisināsies 28. un 29.oktobrī, īpašu uzmanību pievēršot tādām tēmām kā nākotnes izaicinājumiem darba tirgū, atbalsta saņemšanas iespējām uzņēmējiem un digitālo rīku efektīvai izmantošanai, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

28.oktobrī Ķekavā Jaunu ideju centrā no plkst.10.00 interesenti tiek aicināti sekot līdzi ekspertu sarunai “Pieprasīts darbinieks un nākotnes darba vieta”, kurā diskutēs par to, kas ir šībrīža aktuālās prasmes darba tirgū, ko darba devējs sagaida no darbinieka un kādi ir ieguvumi no elastīgā darba laika ieviešanas ikdienā. Diskusijā piedalīsies Latvijas darba devēju konfederācijas eksperts Pēteris Leiškalns, “Draugiem Group” runasvīrs Jānis Palkavnieks, kā arī Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja Dace Helmane.

28.oktobra pēcpusdienā pārstāvji no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, kā arī nevalstisko organizāciju sektora dalīsies ar vērtīgu informāciju par dažādiem atbalsta pasākumiem uzņēmējiem – gan Covid-19 radītās ietekmes mazināšanai, gan finansējuma iegūšanai –, vēsta pašvaldībā.

29.oktobrī plkst.10.00 Ķekavas kultūras namā būs iespējams pievienoties tiešsaites apmācībām “Digirīts kopā ar Miķeli Bendiku”. Interaktīvā procesā būs iespējams noskaidrot atbildes uz tādiem jautājumiem kā: cik digitāli zinošs vadītājs es esmu šorīt, kā veiksmīgi vadīt savu komandu attālināti, ko sagaida patērētājs 21.gs. Tāpat lekcijas laikā varēs iepazīties ar digitālo rīku iespējām un nozīmi mārketingā, pārdošanā, uzņēmuma vadībā, kā arī noskaidrot knifus un padomus ikdienas plānošanā un organizēšanā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.