Menu
 

"Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums deviņos mēnešos pieaudzis par 48%

  • Autors:  LETA
Foto: www.facebook.com/madaracosmetics Foto: www.facebook.com/madaracosmetics

Kosmētikas ražotāja "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums šogad deviņos mēnešos bija 12,24 miljoni eiro, kas ir par 48% vairāk nekā 2019.gada attiecīgajā periodā, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai "Nasdaq Riga". Tostarp 2020.gada trešajā ceturksnī "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums audzis par 50%, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, un sasniedzis četrus miljonus eiro. 

Latvijā "Madara Cosmetics" apgrozījums trešajā ceturksnī pieaudzis par 40%, pārējās Eiropas Savienības valstīs – par 54%, bet ārpus Eiropas Savienības kompānijas apgrozījums palielinājies par 44%, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Kompānijas pārstāvji norādīja, ka trešajā ceturksnī pabeigta vairāku produktu izstrāde, tostarp jaunā lūpu krāsu līnija, kas tagad ir pieejama pārdošanā un ir būtisks sasniegums uzņēmuma produktu klāsta attīstībā. Tāpat kompānijas pārstāvji prognozē veiksmīgu gada pēdējo ceturksni, saglabājot mērķi 2020.gadā sasniegt apgrozījumu 15 miljonu eiro apmērā.

Jau vēstīts, ka "Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums 2019.gadā bija 11,546 miljoni eiro, kas ir par 21,2% vairāk nekā gadu iepriekš, kamēr koncerna peļņa pieauga par 3,1%, sasniedzot 1,563 miljonus eiro. 

Kompānijas lielākie īpašnieki ir Uldis Iltners (24,08%), Lote Tisenkopfa Iltnere (23,92%), Somijas "Transmeri Group Ab" (23,09%), Zane Tamane (7,61%) un Liene Drāzniece (6,83%). "Madara Cosmetics" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.