Menu
 

Jūrmalā nodota ekspluatācijā jaunā projekta "Edinburgh Apartments & Lofts" pirmā kārta

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - edinburgh.lv Ilustrācija - edinburgh.lv

Investējot vairāk nekā 4,3 miljonus eiro, Jūrmalā ekspluatācijā nodota pirmā kārta jaunajam projektam "Edinburgh Apartments & Lofts", Mežaparka prospektā 10, Dzintaros, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāja SIA "OM 31" pārstāvji.

Pirmajā kārtā ekspluatācijā ir nodota apartamentu ēka, kurā rezervēta jau vairāk nekā puse no mājokļiem. Projekta īpašnieks, uzņēmums "OM 31", ēku arhitektūras un teritorijas labiekārtošanas projektus uzticēja arhitektei Zanei Teterei-Šulcei un viņas vadītajam birojam "OpenAD", savukārt par ēku būvnieku tika izraudzīta būvfirma "Anzāģe".

Ēku pārbūve tika veikta, respektējot vides kontekstu un tradicionālo 19.gadsimta beigu un 20.gadsimta sākuma Jūrmalas koka arhitektūru. Fasādes apdarē izmantots koks, kā arī dekoratīvais krāsojums un balkonu dekors, kas atgādina tradicionālos, kokgriezumiem bagātos Jūrmalas balkonus.

Projektu veido divas savstarpēji saistītas ēkas, kurās izvietoti 65 apartamenti ar vienu līdz trim istabām, kā arī 27 lofti. Katram apartamentam un loftam ir plānota sava privātā ārtelpa - terase vai balkons. Ap abām divus līdz piecus stāvus augstajām ēkām plešas privāts, priežu sila ieskauts, 14 000 kvadrātmetrus liels piemājas parks, kurā tiek ierīkoti atpūtas un sporta infrastruktūras objekti, kā arī bērnu rotaļu laukums. Projekta teritorijā paredzētas 71 autostāvvieta un velosipēdu novietne.

Projekta pirmā kārta tapusi sadarbībā ar "Signet Bank". Projekta otro kārtu - loftus - iecerēts pabeigt līdz šī gada beigām. Katram no loftiem paredzēts individuāls plānojums, plaša terase un piekļuve zaļajai zonai un parkam.

"OM 31" 2019.gadā strādāja ar 141 594 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija. 

Uzņēmums dibināts 2017.gadā, tā pamatkapitāls ir 389 466 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir SIA "Prokapital Invest" (48%), Krievijas pilsonis Konstantīns Beļeckis (20%), Ukrainas pilsone Poļina Beļecka (20%) un Andris Riekstiņš (12%). "OM 31" patiesais labuma guvējs ir Riekstiņš. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.