Menu
 

Salaspils projektā "Rīgas vārti" rezervēti jau 20% dzīvokļu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Vizualizācija - rigasvarti.lv Vizualizācija - rigasvarti.lv

Nekustamo īpašumu uzņēmuma "Arco Real Estate" jaunajā projektā "Rīgas vārti", kas atrodas Salaspilī, Nometņu ielā 11, trīs mēnešu laikā rezervēta jau piektā daļa no visiem dzīvokļiem, pvēstījusi uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

Kā jau iepriekš tika prognozēts, populārākie no šobrīd rezervētajiem mājokļiem ir trīsistabu dzīvokļi – tos pārsvarā izvēlas jaunās ģimenes. Pierīgas projekta dzīvokļus lielākoties rezervē Salaspilī vai tās apkārtnē dzīvojošie, kas vēlās uzlabot savus dzīves apstākļus. Patlaban projektā rezervēti 19 mājokļi, bet kopumā jaunajā piecstāvu ēkā paredzēti 93 praktiski plānoti un kvalitatīvi dzīvokļi.

"Rīgas vārti" ir jauns un mūsdienīgs daudzdzīvokļu projekts, kur iegādei tiek piedāvāti gaiši 1-4 istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī paredzēta lodžija, autonoma ventilācija un pilna iekšējā apdare no kvalitatīviem materiāliem. "Rīgas vārtu" dzīvokļu siltumu nodrošinās gāzes apkures sistēma.

Projekts atrodas ainaviskā vietā Daugavas tuvumā, teritorija ap jaunbūvi būs labiekārtota un apzaļumota, tiks ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, iekopts mauriņš un dekoratīvie augi.

Jauno projektu ekspluatācijā plānots nodot šī gada rudenī, liecina "Arco Real Estate" informācija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.