Menu
 

Maijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī, Kauguros un Ogrē Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Maijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Maijā Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 2%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 713 eiro par kvadrātmetru. 2021.gada laikā dzīvokļu cenas Ogrē kāpušas par 8%.

Kauguros maijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 4% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz 678 eiro par kvadrātmetru. Savukārt kopš 2021.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājušās par 8%.

Salaspilī dzīvokļu cenas maijā augušas par 3%. Sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena Salaspilī palielinājās līdz 738 eiro par kvadrātmetru. Šogad sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī palielinājušās par 6%.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas pagājušā mēneša laikā kāpušas par 2%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 586 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2021.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 9%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.