Menu
 

"Jūrmalas namsaimnieks" mainījis nosaukumu uz "Civinity mājas Jūrmala"

  • Autors:  LETA
Foto - www.facebook.com/jurmalasnamsaimnieks/ Foto - www.facebook.com/jurmalasnamsaimnieks/

Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmumu grupas "Civinity" uzņēmums "Jūrmalas namsaimnieks" mainījis nosaukumu uz "Civinity mājas Jūrmala", liecina "Firmas.lv" informācija. Nosaukuma maiņa reģistrēta 28.jūnijā.

"Civinity mājas Jūrmala" reģistrēts 1999.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 617 566 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Lietuvas uzņēmums "Būsto valda", bet patiesais labuma guvējs ir Lietuvas pilsonis Deivids Jacka.

"Civinity mājas Jūrmala" 2019.gadā strādāja ar 3,904 miljonu eiro apgrozījumu un guva 1,205 miljonu eiro peļņu. Uzņēmuma finanšu dati par 2020.gadu vēl nav publiskoti.

"Civinity" grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā plaša spektra pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā un Latvijā. "Civinity" grupa Latvijā ir lielākais privātais uzņēmums nozarē un pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā, kurā ietilpst AS "Hausmaster", SIA "CS Komercserviss", SIA "Civinity mājas Jūrmala", SIA "Labo namu aģentūra" un SIA "Homemaster".

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.