Menu
 

Durvis apmeklētājiem ver lielākais un zaļākais restorāns Mārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

“Vastint Latvia” attīstītajā projektā – biroju kompleksā “Business Garden Rīga” durvis vēris 600 kvadrātmetru plašais restorāns “Brunch Garden”. Restorāna vizītkarte ir tā unikālais, augiem bagātīgais interjers un restorāna piedāvājums, kurā apvienota klasiskā un street food virtuve, veselīgs uzturs un ātra apkalpošana.

“Brunch Garden” restorāna izstrādē domāts ne vien par izcilas garšas pieredzi ikvienam apmeklētājam, bet arī par estētiski baudāmas vides radīšanu. Restorāna koncepts balstīts idejā par zaļu dārzu, kurā, pateicoties interjera iekārtojumā izmantotajiem dzīvajiem telpaugiem un pat kokiem, tiek nojauktas robežas starp interjeru un ārtelpu. Restorāns var lepoties arī ar vienu no lielākajām dzīvo augu sienām Latvijā – gandrīz 20 m garumā sienas ir pilnībā nosegtas ar dažādiem augiem,  kopējā zaļās sienas platībai sasniedz vairāk nekā 45 m2

Viesi aicināti ieturēt gardas maltītes restorāna vasaras terasē “Business Garden” iekšpagalmā. Tam līdzās augošie koki, tostarp valsts nozīmes dižkoki, kā arī bagātīgie apstādījumi, radīs īpašu un mājīgu atmosfēru restorāna vasaras terases apmeklētājiem, dodot iespēju izbaudīt dabas tuvumu un lielisku ēdienkarti.

“Restorāns “Brunch Garden” atšķiras no klasiskā pusdienu kafejnīcas formāta. Mūsu mērķis ir padarīt pusdienas par personalizētu pieredzi, ļaujot iepauzēt darba dienu patīkamā atmosfērā ikvienam apmeklētājam. Restorāna viesiem piedāvājam daudzveidīgu ēdienu klāstu, pasniedzot to gan no ēdienkartes, gan iepriekš sagatavotos dienas piedāvājumos. Savukārt “Chef Special” ēdieni, līdzīgi kā klasiskajos restorānos, tiks pagatavoti katram individuāli,” izteicies restorāna attīstītājs un interjera risinājumu autors Oskars Skara.

Ar laiku restorāns apmeklētājiem būs pieejams arī brīvdienās, tādēļ ir padomāts arī par bērniem, iekārtojot speciālu zonu, kas paredzēta bērnu attīstošām nodarbēm un radošo darbnīcu norisei. Tāpat jauniešu izklaidei būs pieejama “PlayStation” spēļu konsole. Restorāns “Brunch Garden”  ir pieejams arī korporatīvu un privātu pasākumu organizēšanai, ciktāl to atļauj spēkā esošie ierobežojumi Covid-19 pandēmijas mazināšanai. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.