Menu
 

Stopiņu novadā atvērts "IKEA" veikals

  • Autors:  Apriņķis.lv
Stopiņu novadā atvērts "IKEA" veikals publicitātes

30.augustā Zviedrijas mājokļa labiekārtošanas preču tirgotājs "IKEA" Stopiņu novada Dreiliņos atvēris savu pirmo veikalu Latvijā. Šis ir lielākais "IKEA" veikals Baltijas valstīs, un piedāvājumā būs vairāk nekā 8000 dažādu mājokļa labiekārtošanas preču zem viena jumta, turklāt gandrīz 3000 preču cena būs zemāka par 10 eiro.

Pēc veikala vadītāja Ingas Filipovas sacītā, galvenie "IKEA" jauninājumi būs zemas cenas, plašs preču klāsts, mēbeles, ko var vest mājās tai pašā dienā pat tad, ja noskatīta vesela virtuves iekārta, risinājumi nelieliem mājokļiem un atšķirīga pieredze apmeklētājiem, kuri vienuviet atradīs iedvesmu un risinājumus.

"IKEA Rīga" veikala platība ir 34 500 m2, tas ir iedalīts piecās galvenajās daļās. Apmeklētāja ceļš sākas ekspozīciju zālē veikala 2. stāvā ‒ tā veltīta iedvesmai un mēbeļu demonstrācijai reālos apstākļos. Pēc ekspozīciju zāles apmeklētājs nonāk tirdzniecības zālē, kur atrodams plašs preču klāsts, sākot ar galda piederumiem un mājas tekstilu un beidzot ar istabas augiem un interjera priekšmetiem. Vēl veikalā ir pašapkalpošanās zāle, kur apmeklētāji var paņemt izvēlētās mēbeles, lai tai pašā dienā vestu tās mājās. Ceļš noslēdzas pakalpojumu zonā, kur var pieteikt piegādes un finanšu pakalpojumus, kā arī atdot atpakaļ preces.

"IKEA" veikalā būs arī restorāns ar 450 sēdvietām, "IKEA Bistro", kas pazīstams ar hotdogiem un saldējumu par 30 centiem, kā arī Zviedrijas pārtikas preču veikals, kur var iegādāties tradicionālus zviedru produktus, piemēram, gaļas bumbiņas, lasi un kanēļmaizītes.

Veikals atrodas uz pašas Rīgas robežas (adrese: Biķeru iela 2, Dreiliņi, Stopiņu novads), Juglas un Biķernieku ielu krustojumā, 15 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.