Menu
 

Par "Madara Cosmetics" valdes locekli iecelta Tatjana Čornija

  • Autors:  LETA
Foto no arhīva Foto no arhīva

Par kosmētikas ražotājas AS "Madara Cosmetics" valdes locekli iecelta uzņēmuma finanšu direktore Tatjana Čornija, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Uzņēmuma padome saņēmusi valdes locekles Paulas Tisenkopfas paziņojumu par atkāpšanos no valdes locekles amata personīgu iemeslu dēļ, tāpēc padome apstiprināja Čorniju par "Madara Cosmetics" valdes locekli. Izmaiņas valdes sastāvā reģistrētas Uzņēmumu reģistrā 30.augustā.

Čornija ir Rīgas Ekonomikas augstskolas ("Stockholm School of Economics in Riga") absolvente. No 2018.gada maija līdz 2020.gada decembrim Čornija bija "Madara Cosmetics" biznesa analītiķe un kopš 2021.gada janvāra - uzņēmuma finanšu direktore. Čornija ir "Madara Cosmetics" mazākuma akcionāre, viņai pieder 165 akcijas.

Darbu uzņēmuma valdē turpina valdes priekšsēdētāja Lote Tisenkopfa-Iltnere un valdes loceklis Uldis Iltners.

"Madara Cosmetics" koncerna apgrozījums šogad pirmajos sešos mēnešos bija 9,911 miljoni eiro, kas ir par 20,6% vairāk nekā 2020.gada attiecīgajā periodā, bet koncerna peļņa palielinājusies par 10,9%, sasniedzot 2,004 miljonus eiro. 

"Madara Cosmetics" lielākie īpašnieki ir Uldis Iltners (23,92%), Lote Tisenkopfa-Iltnere (23,77%), Somijas "Transmeri Group Ab" (22,94%), Liene Drāzniece (6,79%) un Zane Tamane (6,45%). "Madara Cosmetics" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.