Menu
 

"Circle K" investējis 2,2 miljonus eiro degvielas uzpildes stacijā Ropažu novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Trešdien tiek atklāta līdz šim lielākā "Circle K" degvielas uzpildes stacija (DUS) Latvijā, kas atrodas Ūlupjos, Ropažu novadā, uz Rīgas apvedceļa (A4). DUS būvniecībā investēti 2,2 miljoni eiro, labiekārtojot 11 000 m2 plašu teritoriju un 238 m2 ieviešot jauna koncepta DUS veikalu.

Kā uzskata uzņēmumā, DUS atrašanās vieta, pieejamie pakalpojumi un iespaidīgā platība paredz, ka tā ir īpaši ērta pieturvieta gan vietējiem autovadītājiem, gan tranzīta auto plūsmai.

Jaunā DUS atrodas stratēģiski svarīgā vietā, jo A4 autoceļš kalpo kā Rīgas apvedceļš un ietilpst starptautiskajos autoceļos E67 un E77. Tādēļ jaunā DUS ir īpaši ērta arī visiem kravas automašīnu šoferiem – tajā ierīkotas divas kravas automašīnu uzpildes saliņas ar ātrgaitas degvielas uzpildes iekārtām un “AdBlue” šķīdumu, kā arī DUS telpās pieejamas dušas. Vieglajiem auto ierīkoti četri uzpildes sūkņi un teritorijā ierīkotas 38 automašīnu stāvvietas, paredzot speciālas vietas arī ģimenēm un personām ar invaliditāti.

Stacijā iekārtots arī 238 m2 plašs jauna koncepta veikals. Veikala sortimentā pieejamas ierastās pārtikas un auto preces, kā arī plašs uz vietas gatavoto maltīšu piedāvājums līdzņemšanai, siltie dzērieni no jaunākās paaudzes kafijas automātiem, kā arī aukstie dzērieni – svaigi spiestas sulas un “K-Freeze” ledus dzērieni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.