Menu
 

"Olainfarm" piedalās vienā no pasaulē lielākajām farmācijas nozares izstādēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Olainfarm" Foto - "Olainfarm"

No 9. līdz 11.novembrim AS "Olainfarm" piedalās starptautiskajā farmācijas nozares izstādē "CPHI Worldwide 2021", kas norisinās Milānā, Itālijā. "Olainfarm" pārstāvji prezentē izstādes apmeklētājiem uzņēmuma ķīmijas, aktīvo farmaceitisko vielu un gatavo zāļu formu produktu portfeli, kā arī sadarbības piedāvājumus un pakalpojumu klāstu, informē AS "Olainfarm" pārstāve Sintija Šteina.

"Dalība šajā izstādē ir iespēja atrast jaunas biznesa iespējas gan jau mūsu esošajiem produktiem un idejām, ka arī esam gatavi jaunām partnerībām. Mūsu stratēģiskais mērķis ir jaunu produktu portfeļa izstrāde un noieta tirgu paplašināšana, tāpēc mums ir būtiski piedalīties pasaules nozīmīgākajā un vadošajā farmācijas nozares pasākumā. Šī ir iespēja veidot jaunas sadarbības iespējas un pilnveidot jau esošajās ar saviem partneriem no visdažādākajām pasaules valstīm. Vairāk nekā divarpus tūkstošu farmācijas nozares uzņēmumu pārstāvjiem varēsim prezentēt "Olainfarm" produktu priekšrocības, kuru augstā kvalitāte ir ļāvusi sasniegt pacientus jau vairāk nekā 50 pasaules valstīs," norāda AS "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Jānis Buks.

"CPhI Worldwide" ir viena no pasaulē lielākajām farmācijas nozares izstādēm, kura trīs dienu laikā pulcē farmācijas ekspertus no visas pasaules. AS "Olainfarm" iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar nozarē pieprasītiem augsta līmeņa pētniecības pakalpojumiem, līgumražošanas darbiem un produktiem, kuru kvalitāte apstiprināta ar Eiropas un citu valstu Labas ražošanas prakses un citiem sertifikātiem, vēsta S.Šteina.

AS "Olainfarm" nodarbojas ar medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanu. Uzņēmuma grupas konsolidētais apgrozījums 2020.gadā sasniedza 122 miljonus eiro. Šobrīd AS "Olainfarm" produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm un teritorijām, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju, atgādina uzņēmuma pārstāve.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.