Menu
 

"Luminor" banka atklāj jaunu klientu apkalpošanas centru Mārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Piektdien durvis vēris jauns “Luminor” bankas klientu apkalpošanas centrs Mārupē, biznesa kompleksā “Business Garden” Malduguņu ielā 2. Apkalpošana klātienē ir pieejama tikai ar iepriekšēju pierakstu, norāda bankā.

Jaunatklātajā klientu apkalpošanas centrā pieejamas pašapkalpošanās zonas un bankomāts ar iemaksas un izmaksas funkciju, kas ir pieejams arī cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, kas pārvietojas ratiņkrēslos. Klientu apkalpošanas centra “Mārupe” darba laiks darba dienās ir no plkst. 9.00 līdz 18.00.

“Lai gan šobrīd vairums bankas pakalpojumu pieejami digitālajā vidē, tie joprojām ir  primāras nepieciešamības pakalpojums, tāpēc priecājamies par iespēju klientu ērtībām atvērt jaunu apkalpošanas centru Mārupē. Tas uzlabos iespējas saņemt konsultācijas tuvāk mājām gan šī novada klientiem, gan apmeklētājiem no Pārdaugavas, Jūrmalas un Kurzemes puses,” izteikusies “Luminor” klientu apkalpošanas vadītāja Kristīne Dērica.

“Vienlaikus ārkārtējās situācijas laikā aicinām mūsu klientus pēc iespējas izmantot bankas pakalpojumus attālināti un klātienē vērsties gadījumos, ja pakalpojumu citādi nav iespējams saņemt, piemēram, ja nepieciešama internetbankas atjaunošana vai citās neatliekamās situācijās.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.