Menu
 

Jaunajā kompleksā "Mārupes dārzs" uzsākti būvniecības darbi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Vizualizācija - hepsor.lv Vizualizācija - hepsor.lv

Igaunijas nekustamo īpašumu projektu attīstītājs “Hepsor” ir uzsācis būvniecības darbus Mārupē, Lielajā iela 45, īstenojot projektu “Mārupes dārzs”, kura investīciju apjoms ir vairāk nekā 12 milj. eiro.

Kā informē uzņēmuma pārdošanas projektu vadītāja Olita Mestere, kompleksā “Mārupes dārzs” ir ieguldīti resursi, lai samazinātu enerģijas patēriņu un komunālos maksājumus iedzīvotājiem. Ēkai ir ļoti laba siltuma izolācija, un dzīvokļos ir ventilācijas sistēmas ar siltuma rekuperāciju. Projekts ir ieguvis A klases energoefektivitātes sertifikātu.

"Hepsor Latvia" valdes loceklis Marti Krass komentē: “Mēs redzam Mārupes novada potenciālu un lielo interesi no klienta puses izvēloties savu mājokli šajā rajonā, tāpēc ar prieku sākam būvdarbus jaunajā kompleksā “Mārupes Dārzs”. Mēs esam izvēlējušies ļoti pārdomātus risinājumus, lai nodrošinātu A līmeņa energoefektivitāti. Esam pateicīgi un novērtējam mūsu veiksmīgo sadarbību ar "RUUME" arhitektiem, padarot dzīvojamo rajonu iedvesmojošu jaunajiem iedzīvotājiem.”

“Mārupes dārzs” atrodas tuvu Rīgas centram. Aktīva un zaļa dzīves veida piekritējiem būs iespēja izmantot “Mārupītes Zaļo veloceliņu”, tuvumā - Kantora ielā - pieejamas sabiedriskā transporta pieturvietas, ir arī ērta piekļuve privātajam autotransportam. Jaunajā kompleksā būs pieejami 92 pārdomāta plānojuma, mūsdienīgi divu, triju un četristabu dzīvokļi ar balkoniem vai terasēm pirmajos stāvos. Pašlaik jau noslēgti 22 priekšlīgumi un veiktas astoņu dzīvokļu rezervācijas, norāda O.Mestere.

Dzīvokļi iegādei tiek piedāvāti ar kvalitatīvu gala apdari un augstvērtīgu santehniku. Papildus ir iespēja iegādāties virszemes autostāvvietas un apsildāmas noliktavu telpas, ir pieejamas gan slēgtas, gan teritorijā izvietotas velonovietnes, kā arī slēdzama un apsildāma ratiņu novietne 1.stāvos. Teritorijā diennakti nodrošināta videonovērošana, paredzēta daļēji slēgta teritorija ar barjeru, kas aprīkota ar tālvadību. Teritorija izgaismota ar energoefektīviem LED gaismekļiem un sagatavota inženierinfrastruktūra elektromobīļu uzlādes iespējām, vēsta uzņēmumā.

Iedzīvotāju ērtībām esošā teritorija tiks labiekārtota un apzaļumota, kā arī ierīkots iekšējais pagalms ar bērnu rotaļu laukumu, aktīvo sporta zonu dažādām vecuma grupām, kā arī labiekārtota piknika vieta. Jauno projektu “Mārupes dārzs” plānots pabeigt 2023.gada otrajā ceturksnī.

“Hepsor” Latvijā darbojas kopš 2017.gada nogales un sadarbībā ar būvuzņēmumu “Mitt&Perlebach” Rīgā īstenojis jau vairākus projektus ar inovatīviem būvniecības risinājumiem, atzīmē O.Mestere.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.