Menu
 

Veikalam "Cukurs" piešķirts apbalvojums kā iedzīvotājiem draudzīgākajam pakalpojumu sniedzējam Ropažu novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Terēza Luksa. Foto - publicitātes Terēza Luksa. Foto - publicitātes

Veikals “Cukurs” Ropažos darbojas jau trešo gadu, un to labi zina gan vietējie iedzīvotāji, gan attālāki ciemiņi no citiem Latvijas novadiem, stāsta ”Cukura” saimniece, SIA "TL Candles" dibinātāja Terēza Luksa. To, ka šī vieta ir iemīļota, apliecina arī nupat Ropažu novada piešķirtā balva nominācijā “Iedzīvotājiem draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs”. Šāda apbalvojumu piešķiršana jaunajā novadā notiek pirmo reizi, un to nosaka iedzīvotāju balsojuma un pašvaldības žūrijas pārstāvju vērtējuma rezultāts. 

“Sapņi piepildās, tas ir pavisam droši,” teic T.Luksa, ar prieku un pateicību saņemot piešķirto balvu. “Izskatās, ka mums izdevies piepildīt arī savu mīļo pircēju sapņus - par augsto vērtējumu sirsnīgs paldies ropažniekiem! Mēs to ļoti augstu novērtējam, un patiesībā redzam to arī ikdienā, jo daudzi iegriežas pie mums ik nedēļu. Ir ļoti patīkami saņemt starptautiskas balvas par veiksmīgu pārdošanu, tomēr sirdi visvairāk silda tieši savējo novērtējums.

Mūsu pircēji ir tie, kuri augstu vērtē tieši Latvijā ražoto unikālo produkciju, arvien vairāk cilvēku izvēlas augstvērtīgus un kvalitatīvus ražotus produktus un preces. Tādēļ mūsu misija ir atrast apmeklētājiem vislabāko un interesantāko produkciju, kas tiek ražota Latvijā un dažkārt arī ārpus tās. Veikalā pieejami skaisti jau iepriekš sagatavoti dāvanu komplekti, parūpējamies arī par operatīvu produkcijas piegādi - mēģinām veidot sortimentu tā, lai piedāvātu iespējami vairāk tādu mazo ražotāju produkciju, kuru nevar nopirkt citur vai arī tā ir reti sastopama citos veikalos.”

Veikalā “Cukurs” rodami produkti no vairāk nekā 200 mājražotāju, amatnieku un dizaineru zīmoliem - kosmētika, keramika, pinumi, porcelāna trauki, lina izstrādājumi, dabīgas sojas vaska sveces, dažādi vietējie gardumi un vegānie našķi, svaigas sulas, tēja un kafija. Produkcija iegādājama arī e-veikalā www.cukursveikals.lv, stāsta T.Luksa.

“Cukurs” Rīgā ir ne vien dažādu Latvijas amatnieku, dizaineru un mājražotāju izstrādāto produktu mājvieta, bet arī "TS Candles" darbnīca un radošā studija, kur notiek meistarklases sveču liešanā un māla keramikā u.c. Uzņēmums "TL Candles" savu darbību uzsāka 2018.gadā, piedāvājot rokām darinātās un videi draudzīgās dabīgā sojas vaska sveces. 2020.gadā tika atvērts pirmais veikals Ropažos, 2021.gadā - Rīgā, VEF kvartālā, savukārt šī gada maijā darbu uzsāks jauna pārdošanas vieta Siguldā, teic T.Luksa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.