Menu
 

Salaspilī atvērts jauns veikals "top!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Salaspilī piektdien durvis vēris no jauna uzcelts pārtikas veikals "top!" Rīgas ielā 48, aiz Nacionālā botāniskā dārza. Pirmajā stāvā atrodas pārtikas veikals "top!" 545 m2 platībā un "Mēness aptieka". Pēc veikalu tīkla informācijas, radītas 16 jaunas darba vietas, un kopējās veikala iekārtošanas investīcijas sasniedz nepilnu pusmiljonu eiro, neskaitot būvniecības izmaksas.

Līdz šim Salaspilī jau 13 gadus bija "mini top!", taču no piektdienas vietējiem iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt lielu vietējo veikalu "top!".  Jaunais veikals piedāvās vietējo ražotāju produkciju, kā arī uz vietas ražotus kulinārijas un konditorejas izstrādājumus, Latvijā audzētu svaigo gaļu un svaigas zivis.

Jaunais "top!" ir vietējo Valmieras puses būvnieku meistardarbs, un ēkas būvniecībā ir pēc iespējas izmantoti arī vietējo ražotāju būvmateriāli. Līdz ar jaunbūvi ir sakārtota arī pieguļošā teritorija ar jaunu stāvlaukumu un energoefektīvu apgaismojumu.

“Modernās tehnoloģijas pielietotas arī veikalā, ieviešot jaunākās paaudzes energoefektīvu rekuperācijas sistēmu, kas nodrošina veikalā vienmērīgu gaisa plūsmu un patīkamu temperatūru kā ziemas spelgonī, tā vasaras svelmē. Energoefektīvas ir arī veikala aukstuma vitrīnas, un to aukstuma nesējs ir videi nekaitīgs. Pircēju izvēlei būs pieejamas arī divas pašapkalpošanās kases patstāvīgākam iepirkšanās procesam,” piektdien paziņoja veikalu tīkls, vienlaikus informējot, ka ēkas otrajā stāvā tiek piedāvātas telpas jauniem nomniekiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.