Menu
 

Investējot gandrīz 6 miljonus eiro, "Lidl" atklāj savu pirmo veikalu Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” šorīt Kauguros, Talsu šosejā 40, atklāja savu pirmo veikalu Jūrmalā. Modernā ēka, kuras celtniecībā investēti vairāk nekā 5,6 miljoni eiro, ir jau deviņpadsmitais “Lidl” veikals Latvijā.

Kauguru “Lidl” veikalu ar svinīgu lentas griešanas ceremoniju jau plkst. 7.00 no rīta atklāja Jūrmalas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Sproģe, Vācijas vēstniecības vadītāja vietnieks Dāvids Bartelss un “Lidl” pārstāvji. Pirmos nepacietīgi gaidošos veikala klientus iepriecināja enerģiskas mūzikas ritmi un kārumi, kā arī īpaši pievilcīgas cenu atlaides, kas šeit turpināsies vēl četras nedēļas, informēja uzņēmumā.

Par “Lidl” līdzekļiem labiekārtota jaunā veikala tuvākā apkārtne – uzlabota kājāmgājēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra. Pie veikala esošās Raudas ielas asfaltēšanā investēti gandrīz 300 000 eiro. “Lidl” klientu vajadzībām iekārtota autostāvvieta 102 automašīnām. Četras stāvvietas iekārtotas cilvēkiem ar invaliditāti, bet divas stāvvietas paredzētas ģimenēm. Velosipēdistu vajadzībām uzstādīti deviņi droši velo statīvi. Veikala iekštelpās klientu ērtībām atrodas zīdaiņu pārtīšanas telpa un tualetes. Teritoriju ap “Lidl” veikalu zaļāku darīs 293 jauni košumkrūmi un koku lielstādi, kas te iestādīti gandrīz 39 000 eiro vērtībā.

Veikala atklāšanā Jūrmalas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Sproģe pauda gandarījumu, ka jūrmalniekiem līdz ar jaunā veikala atvēršanu būs plašākas iespējas iegādāties ikdienā nepieciešamās preces, kā arī pateicās uzņēmumam par veiktajiem ieguldījumiem pilsētas infrastruktūrā un radītajām jaunajām darba vietām.

“Man un manai ģimenei ir tas gods dzīvot Jūrmalā, tāpēc esmu patiesi priecīgs, ka “Lidl” veikals tagad ir arī Jūrmalā. Šajā veikalā ir radītas 60 darba vietas un līdzīgs skaits darba vietu ir arī citos veikalos visā Latvijā. Esmu dzirdējis, ka ikviens Latvijā atvērtais “Lidl” veikals ir bijis veiksmes stāsts. Šis ir vēl viens labs piemērs Latvijas un Vācijas ekonomiskajai sadarbībai,” pasākumā uzsvēra Vācijas vēstniecības vadītāja vietnieks Dāvids Bartelss.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.