Menu
 

Salaspilī atklāj jaunu veikalu "Drogas"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Drogas" Foto - "Drogas"

8.jūlijā Salaspilī tiek atklāts jauns veikals "Drogas" - tagad pircēji tiks apkalpoti Skola ielā 11, kas atrodas iepretim līdzšinējam veikalam. Jaunais veikals būs plašāks un pārskatāmāks - veidots jaunajā konceptā ar papildu ērtībām klientiem un jauniem videi draudzīgiem risinājumiem, informē AS "Drogas" pārstāvji.

No 30.jūnija līdzšinējais "Drogas" veikals apmeklētājiem tika slēgts, lai jau pēc nepilnas nedēļas durvis vērtu vaļā jaunā koncepta veikals, kurš atrodas līdzās - tās pašas ielas pretējā pusē. Tā kopējā platība būs 300 kvadrātmetri. Kā paredz jaunā koncepta vadlīnijas, telpu dizainā ienāks mierīgi toņi - maigi rozā un pelēkais savienojumā ar "Drogas" zilzaļās krāsas akcentiem, videi draudzīgs LED apgaismojums, šaurāki plaukti, kas sniedz lielāku plašuma sajūtu, kā arī navigācijas sistēma, kas ļauj pārskatāmāk orientēties produktu klāstā. Šis būs jau 28."Drogas" veikals Latvijā, kura iekārtojums veidots jaunajā konceptā, norāda uzņēmumā.

AS "Drogas" ir lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls skaistumkopšanas, veselības, higiēnas un sadzīves preču segmentā Latvijā. Klientiem ir pieejami 95 veikali "Drogas". AS "Drogas" Latvijā kopumā nodarbina vairāk nekā 850 darbiniekus. No 2004.gada AS "Drogas" ir mazumtirdzniecības grupas "A.S. Watson Group" uzņēmums.

"A.S. Watson Group" dibināta 1841.gadā, "A.S. Watson Group" ir lielākais starptautiskais mazumtirgotājs veselības un skaistumkopšanas preču segmentā ar vairāk nekā 16 000 veikaliem 27 valstīs Āzijā un Eiropā. Katru gadu 5,3 miljardi pircēju un lojalitātes programmu dalībnieku iepērkas grupas 12 mazumtirdzniecības zīmolos gan klātienē veikalos, gan interneta veikalos. "A.S. Watson Group" nodarbina vairāk nekā 140 000 darbinieku visā pasaulē. "A.S. Watson Group" ir konglomerāta "CK Hutchison Holdings Limited" sastāvā, kura darbības sfēras ir ostas un ar to saistītie pakalpojumi, mazumtirdzniecība, infrastruktūra, enerģija un telekomunikācijas vairāk nekā 50 valstīs, vēsta "Drogas" pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.