Menu
 

"Maxima Latvija" atklāj jaunu "Mans veikals" koncepta veikalu Salaspilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Turpinot darbu pie veikalu pārveidošanas pircēju un darbinieku ērtību uzlabošanai, “Maxima Latvija” vasaras aktīvākajā periodā pielāgojusi jau piecus veikalus dažādos Latvijas reģionos. Jūlijā kopumā tika atklāti trīs veikali pēc jaunā un vienotā “Mans veikals” koncepta tādās pilsētās kā Rīgā, Tukumā un Daugavpilī, savukārt ceturtdien, 4.augustā, durvis ver veikali Salaspilī, Skolas ielā 4d, un Lielvārdē.

Visu veikalu pielāgošanā kopumā investēti aptuveni 650 tūkstoši eiro, no tiem Salaspils un Lielvārdes veikalu rekonstrukcijā un pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā, investēti vairāk nekā 300 000 eiro, padarot veikalus intuitīvākus, plašākus un nodrošinot ērtāku iepirkšanās vidi reģiona iedzīvotājiem.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpas ir pārveidotas pircēju un darbinieku ērtībām, skaidro uzņēmumā. Veikalu tirdzniecības zālē tiek ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED. Ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Veikalā ir mainījies telpu izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākās vietās – veikalu sākumā, lai pircēji vienmēr var iepazīties ar labākajiem piedāvājumiem. Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.