Menu
 

"Outlet" ciematā "Via Jurmala Outlet Village" atvērts ukraiņu dizaineru veikals "ViRA"

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

"Outlet" ciematā "Via Jurmala Outlet Village", Piņķos atvērts ukraiņu dizaineru veikals "ViRA", kas tapis ar mērķi sniegt atbalstu modes dizaineriem, kuri šobrīd turpina savu darbu valstī, kurā notiek karadarbība, aģentūrai LETA pavēstīja "Via Jurmala Outlet Village" pārstāvji.

Veikalā atrodama 17 Ukrainas zīmolu produkcija, tostarp "Chuprina" zīmola trikotāža, "Verbena" zīmola sieviešu rokassomiņas, sporta "Bijou" aksesuāri, "Duality" džinsa apģērbs, bērnu rotaļlietas no zīmola "Kykla", ar rokām darināta apakšveļa "For Love Underwear", zīmola "Sisters" lina un zīda izstrādājumi.

Vienlaikus projekta idejas autore Viktorija Športa norāda, ka "ViRA" klāsts tiek aktīvi papildināts un veikalā pavisam drīz būs pieejami arī apģērbi vīriešiem, kā arī apavi un citi aksesuāri.

Športa pauž, ka veikals tapis, pateicoties vēlmei pēc iespējas ātrāk palīdzēt Ukrainas modes dizaineriem, tostarp "gan tiem kuriem ir nācies valsti pamest, gan tiem, kuru ražotnes tikušas bombardētas un piespiedu kārtā ir pārceltas uz valsts rietumiem". Savukārt nopelnītie līdzekļi palīdzēs atbalstīt ukraiņus, kā arī turpināt vai pat atsākt darbnīcu darbību.

Vienlaikus veikala pārstāvji aģentūrai LETA sacīja, ka gandrīz viss tapis no pašu ieguldītā darba un apkārtējo atbalsta - telpas un daļu mēbeļu veikalam piešķīris "outlet" ciemats, plauktus palīdzējuši sagādāt nozares kolēģi, savukārt veikala iekārtošanā palīdzēja modes dizaineri.

"Via Jurmala Outlet Village" projekta attīstītāja SIA "Outletico" reģistrēta 2016.gada martā. Uzņēmuma īpašnieki ir Kiprā reģistrētais "RRE Tradecenters Holding Limited" (65%), Andrejs Dozorcevs (23,75%), Vladimirs Čžou (5%) SIA "Lehmann Investment Corporation" (2%), SIA "Freims" (2%), Jūlija Mihaiļenko (1,25%) SIA "East Stream" (0,5%) un Jurijs Rižakovs (0,5%).

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.