Menu
 

Pārtikas izstādē "Riga Food 2022" reģiona garšu veidos arī Rīgas plānošanas reģiona uzņēmēji un mājražotāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona stendā arī šogad būs pārstāvēti dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, kuru vidū būs ne tikai jau iepriekš izstādē iepazītie – tiek aicināti pieteikties arī jauni.

No 8. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares pasākums – izstāde “Riga Food 2022”, kuras piedāvājumā būs starptautisku un pašmāju uzņēmumu ekspozīcijas, inovāciju un jaunāko produktu prezentācijas, meistaru un pārtikas produktu konkursi, aizraujoši šovi, izglītojošas meistarklases un degustācijas. Trīs dienas Ķīpsalā pārtikas nozares profesionāļi varēs iepazīt aktuālo nozarē, iegūt jaunus kontaktus, veicināt sadarbību un sava biznesa attīstību, savukārt gardēži – vērot šovus, degustēt jaunākos produktus un smelties idejas savai ēdienkartei.

“Baltijas nozīmīgākajā pārtikas nozares notikumā esam gandarīti atbalstīt mazos produktu ražotājus, kuri, darot ikdienas darbu, kopā veido unikālu Rīgas reģiona garšu. Atbalsta pasākuma mērķis ir prezentēt un popularizēt vietējo produktu, ko ražo reģiona mazie uzņēmēji vai mājražotāji, veicinot novada un reģiona garšas atpazīstamību, kā arī kopīgi veidot gastrotūrisma reģiona atpazīstamību,” norādījusi Rīgas plānošanas reģiona Reģionālās attīstības koordinācijas nodaļas vadītāja Dace Grīnberga.

“Izstādes pirmajā dienā vienmēr ir interesanti pavērot, kādu kopējo garšu izveidojuši mūsu dalībnieki – jāatzīst, ka tā vienmēr ir lieliska, produkti svaigi, kvalitatīvi – viens otru papildina. Redzams, ka uzņēmēji ar katru gadu attīstās, vairāk piedomā par produktu realizāciju, mārketingu un šo iemeslu dēļ turpina sadarbību arī ar mums, izmantojot izglītošanās iespējas u.c. aktivitātes.”

Regulāra dalība izstādē Rīgas plānošanas reģiona stenda organizatoriem devusi iespēju iepazīt un izveidot sadarbību ar dažādiem uzņēmējiem, bet arī šogad ar Rīgas plānošanas reģionā ietilpstošo pašvaldību starpniecību dalībai “Riga Food 2022” aicināti pieteikties jauni uzņēmēji no Rīgas, Jūrmalas, kā arī Mārupes, Ķekavas, Olaines, Ropažu, Ādažu, Siguldas novadiem. Dalību Rīgas plānošanas reģiona stendā jau apstiprinājuši tādi uzņēmumi kā “Garkalnes mājas vīni” (Pūces vīni) no Ropažu novada, “Giline for life” no Ķekavas novada, “Mārlapiņi” un “SimMaize”no Mārupes novada u.c.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.