Menu
 

"Bonava Latvija" nodevusi ekspluatācijā 50 dzīvokļu māju Dreiliņos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - bonava.lv Foto - bonava.lv

Turpinot ciemata "Dreilinga mājas" attīstību, mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" augustā nodevis ekspluatācijā jau vienpadsmito no kopumā paredzētajām sešpadsmit ēkām, pilnībā pabeidzot būvniecību gar Robežu ielu un papildinot projekta dzīvojamo fondu ar vēl 50 komfortabliem 3-4 istabu dzīvokļiem platībā no 63,2 līdz 93 kvadrātmetriem.

Paaugstināta komforta ēkas izbūvē un teritorijas labiekārtošanā kopumā ieguldīti nedaudz vairāk nekā 5 miljoni eiro. Pēc "Bonava Latvija" informācijas, pašlaik ēkā izpārdota vai rezervēta ir aptuveni trešā daļa dzīvokļu, savukārt pārējie pieejami pārdošanā.

Kā vēsta uzņēmumā, Dreiliņos, Robežu ielā 17, esošā daudzdzīvokļu ēka “izceļas ar funkcionāli pārdomātu plānojumu un lielisku novietojumu, dāvājot topošajiem dzīvokļu īpašniekiem iespēju baudīt neaizmirstamus skatus, no personīgā balkona veroties uz mājai pieguļošās Dauguļupītes ainavu.” Ēkā iedzīvotāju ērtībām pieejams lifts, savukārt pagrabstāvā katram dzīvoklim piekritīga personīgā mantu glabātuve. Ēkas pagraba stāvā izbūvēta arī plaša koplietošanas telpa, kur māju iemītniekiem svinēt svētkus vai organizēt spēļu vakarus.

Jauno mājokļu projektā "Dreilinga mājas", kas atrodas Dreiliņos tieši uz robežas ar Rīgas pilsētas administratīvo teritoriju, līdz 2024.gada beigām paredzēts izbūvēt 16 piecu stāvu dzīvojamās ēkas. Pašlaik būvniecības stadijā ir projekta divpadsmitā un trīspadsmitā ēka, kas atradīsies Mazajā Robežu ielā, savukārt atlikušo trīs ēku būvniecība tiks uzsākta šī gada beigās un nākamā gada sākumā.

Kopumā jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas" tiks nodrošināta dzīvesvieta vairāk nekā 1500 iedzīvotājiem. Pēc "Bonava Latvija" informācijas, visa ciemata izbūvei paredzētais kopējais investīciju apjoms pārsniedz 50 miljonus eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.