Menu
 

Olainē un Jūrmalā atklāj divus jaunus "Mans veikals" koncepta veikalus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Turpinot izvērst jauno “Mans veikals” konceptu, šonedēļ durvis ver divi “Maxima” jaunā koncepta veikali – Olainē un Jūrmalā. Abu veikalu pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā un rekonstrukcijā, investēti vairāk nekā 170 tūkstoši eiro.

Olainē šis ir otrais vienotā koncepta veikals, savukārt Jūrmalā jau ceturtais, informēja uzņēmumā. Olainē “Maxima” vienotā koncepta veikals atrodas Veselības ielā 1, savukārt Jūrmalā – Dzintaros, Viestura ielā 25, netālu no iedzīvotāju un pilsētas viesu iecienītā “Līvu Akvaparka”.

Abi veikali ir pielāgoti apmeklētāju ērtībām, paredzot plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu, kā arī ieviešot uzlabojumus, kas ļaus darbiniekiem ikdienas pienākumus veikt efektīvāk.

Veikalu tirdzniecības zālēs ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē.

Papildu tam ir ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.