Menu
 

"Forevers" apgrozījums deviņos mēnešos pieaudzis par 6%

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Forevers" apgrozījums deviņos mēnešos pieaudzis par 6% Publicitātes foto

Gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” neauditētie finanšu rezultāti liecina, ka uzņēmums šī gada deviņos mēnešos sasniedzis 27,82 miljonu eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā pērn šajā laika posmā. Vienlaikus saskaņā ar starptautiskā pētījuma datiem “Forevers” atzīts par pirktāko gaļas produktu zīmolu Latvijā 2017. gadā.

Pētījumā secināts, ka 85% no gaļas un zivs produktu kopējā patēriņa Latvijā veido tieši vietējo ražotāju produkcija (1). Tas nozīmē, ka vietējā produkcija joprojām ir iecienīta Latvijas pircēju vidū, informē “Forevers” Mārketinga nodaļas vadītāja Ilona Bukša.

Savukārt vērtējot finanšu rādītājus, uzņēmumā norāda, ka apgrozījuma kāpums panākts, pateicoties ražošanas un produktu realizācijas optimizācijai, efektīvai loģistikas pārvaldībai, kā arī uzticamiem klientiem un sadarbības partneriem. Tāpat “Forevers” pērn ir izdevies palielināt par 2% tirgus daļu Latvijas tirgū, sasniedzot 17%.

Pēdējos gados “Forevers” mērķtiecīgi strādā arī eksporta tirgu virzienā. Lai arī tas joprojām aizņem salīdzinoši nelielu daļu, šogad eksporta tirgos uzņēmums realizējis par 67% vairāk nekā pērn, vēsta I. Bukša.

“Forevers” ir lielākais pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmums Latvijā, kas tirgū strādā jau vairāk nekā 22 gadus. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu tiek saražotas un iepakotas vairāk nekā 50 tonnas gaļas produkcijas. “Forevers” tirdzniecības tīklā šobrīd ir 86 veikali visā Latvijā, informē uzņēmumā.

1) “Euromonitor International”, zīmola tirgus daļa apstrādātas gaļas un jūras produktu tirgū Latvijā, % pēc vērtības, 2017.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.