Menu
 

Par atpūtas parka "Rāmkalni" pārvaldītāja lielāko īpašnieku kļuvis Grūtups

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/ramkalni Foto - facebook.com/ramkalni

Par atpūtas parka "Rāmkalni" pārvaldītāja SIA "Rāmkalni serviss" lielāko īpašnieku tiešā un pastarpinātā veidā kļuvis Viktors Grūtups, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Tiešā veidā Grūtupam šobrīd pieder 39,05% kompānijas kapitāldaļu. 

Vienlaikus kompānijas kapitālā 36,89% īpašnieks ir SIA "Parking Services", kuras vienīgais īpašnieks pastarpināti arī ir Grūtups.

Tāpat kompānijas kapitālā 11,87% šobrīd pieder SIA "Rāmkalni Nordeco", kuras īpašnieki ir Grūtups (80%) un Liene Ozoliņa (20%).

Savukārt 7% "Rāmkalni serviss" kapitālā pieder SIA "Lauku rudzupuķe", kuras vienīgais īpašnieks ir Grūtups, 3,68% pieder SIA "Rāmkalni", kuras vienīgais īpašnieks tiešā un pastarpinātā veidā ir Grūtups, bet 1,32% pieder SIA "Latgales dzērvenes", kuras vienīgais īpašnieks arī ir Grūtups.

Līdz šim kompānijas vienīgais īpašnieks bija Andis Jansons, kurš šobrīd samazinājis līdzdalību "Rāmkalni serviss" kapitālā līdz 0,2%.

Izmaiņas kompānijas dalībnieku sastāvā Uzņēmumu reģistrā iegrāmatotas 26.aprīlī.

2021.gadā "Rāmkalni serviss" strādāja ar 138 337 eiro apgrozījumu, kas ir 5,3 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānija guva peļņu 610 473 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Finanšu dati par 2022.gadu vēl nav publiskoti.

Kompānija "Rāmkalni serviss" reģistrēta 2008.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1 436 039 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.