Menu
 

"Bentley" un "McLaren" dīlera Baltijā apgrozījums pērn pieaudzis par 24,4%

  • Autors:  LETA
Foto - twitter.com/BentleyMotors Foto - twitter.com/BentleyMotors

Oficiālā automašīnu "Bentley" un "McLaren" dīlera Baltijā "Luxury & Sports Cars" apgrozījums pērn bija 29,499 miljoni eiro, kas ir par 24,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga vairākkārt un bija 737 822 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2022.gads "Luxury & Sports Cars" bijis ļoti veiksmīgs.

Pērn "Bentley" ražotājs spēja pārkārtot ražošanas nianses un pērn nesaskārās ar būtiskām ražošanas jaudu problēmām, salīdzinot ar plaša patēriņa marku autoražotājiem un spēja piegādāt visus plānotos auto dīleriem.

Tā kā pieprasījums no klientu puses joprojām saglabājās pietiekami augsts, uzņēmums sasniedza vēsturiski lielāko apgrozījumu.

Kopskaitā pērn pārdotas vairāk nekā 125 jaunas un lietotas automašīnas, no kurām vairākums bijis "Bentley", "McLaren" un "Aston Martin" marku auto.

Vietējiem klientiem Baltijā pārdots par 46% vairāk auto nekā 2021.gadā.

Uzņēmuma vadība norāda, ka "Luxury & Sports Cars" šajā gadā turpina strādāt ne tikai ar esošajiem ražotājiem, bet paralēli turpina strādāt pie vairākiem projektiem, kuru realizācija plānota 2023. un 2024.gadā.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Luxury & Sports Cars" 2021.gadā strādāja ar 23,714 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa saruka par 84,4% un bija 49 487 eiro.

Kompānija reģistrēta 2007.gadā, un tās pamatkapitāls ir 650 000 eiro. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs caur AS "Automotive holding" ir Valdis Spredzis.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.