Menu
 

Sākusies pieteikumu iesniegšana Siguldas novada konkursā "Māmiņa. Uzņēmēja"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

Līdz 2.maijam var iesniegt pieteikumus Siguldas novada pašvaldības izsludinātajā konkursā “Māmiņa. Uzņēmēja”, kura mērķis ir motivēt māmiņas saskatīt sevī uzņēmējas potenciālu un uzsākt komercdarbību, veicināt jaunu produktu attīstību un pilnveidot pakalpojumu veidošanu, kā arī sekmēt esošas uzņēmējdarbības paplašināšanu, informē pašvaldībā.

Atbalstot pretendentes, konkursa “Māmiņa. Uzņēmēja” ietvaros 10.aprīlī plkst.16.00–18.00 Siguldas pils kvartāla Muižas koka mājā “Cloudberry” telpās norisināsies informatīvs seminārs, kurā varēs detalizētāk iepazīties ar konkursa noteikumiem, kā arī saņemt atbildes uz citiem aktuāliem jautājumiem saistībā ar konkursa projekta izstrādi.

Kopējais konkursā pieejamais finansējums ir 12 000 eiro, maksimālais viena projekta idejas īstenošanai pieejamais līdzfinansējums ir līdz 3000 eiro. Iecerētās aktivitātes realizējamas 12 mēnešu periodā no līguma parakstīšanas brīža, vēsta pašvaldībā.

Konkursā var pieteikties gan fiziskas personas, kas atbilst šādiem nosacījumiem: māmiņa, kas audzina bērnu vecumā līdz desmit gadiem (ieskaitot); deklarētā dzīvesvieta ir novada teritorija ne vēlāk kā uz konkursa norises kalendārā gada 1.janvāri plkst.0.00; saimnieciskās darbības veicēja un kuras reģistrācija notikusi ne vēlāk kā 36 mēnešus pirms konkursa pieteikuma iesniegšanas.

Var pieteikties juridiska persona ar šādiem nosacījumiem: uzņēmuma dibinātāja ir sieviete; uzņēmums, kura apgrozījums nepārsniedz 150 tūkstošus eiro gadā; veic saimniecisko darbību Siguldas novadā, un tā reģistrācija notikusi ne vēlāk kā 36 mēnešus pirms konkursa pieteikuma iesniegšanas.

Konkurss norisināsies trīs kārtās, izvērtējot pieteikumu atbilstību konkursa nolikumam un kritērijiem – pēc administratīvās atbilstības, pēc satura un kvalitatīvajiem rādītājiem, un trešajā kārtā tiks vērtētas konkursa dalībnieču prezentācijas un atbildes uz žūrijas komisijas jautājumiem. Iesniegtos projektus vērtēs seši žūrijas komisijas locekļi, kuras sastāvā ir uzņēmumu un pašvaldību pārstāvji.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.