Menu
 

NVA rīkotā sezonas darbu devēju un meklētāju satikšanās akcija norisināsies arī Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - NVA Ilustrācija - NVA

Lai veicinātu sezonas darbu devēju un sezonas darbu meklētāju satikšanos, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aprīlī sāk ikgadējo akciju "Sezonas darbi 2024", kas šogad norisināsies sadarbībā ar vairāku Latvijas pilsētu pašvaldībām, rīkojot sezonas darbu devēju klātienes tikšanos ar sezonas darbu meklētājiem. 24.aprīlī akcijas "Sezonas darbi 2024" pasākums norisināsies Siguldā.

"Katru gadu pavasarī būtiski pieaug darba devēju pieprasījums pēc sezonas darbu veicējiem, sezonas darba iespējas tiek piedāvātas lauksaimniecībā, mežsaimniecībā, būvniecībā un ceļu būvē, tūrismā un viesmīlībā, kā arī citās darbības jomās. Sezonas darbiem veltītu akciju šogad rīkosim jau piekto gadu pēc kārtas, lai darba devējiem sniegtu atbalstu sezonas darbinieku piesaistē, bet sezonas darbu meklētājiem palīdzētu atrast piemērotas sezonas darba iespējas," par šī gada akciju stāsta NVA Darba devēju atbalsta nodaļas vecākais eksperts Ronalds Kraže.

"Šogad akcija katrā pilsētā plānota kā vienas dienas pasākums, kas ilgs apmēram četras stundas, un tā laikā darba meklētāji klātienē varēs satikt visdažādako nozaru darba devējus un vienoties par piemērota sezonas darba veikšanu. Tā ir lieliska iespēja darba devējiem uzrunāt potenciālos darbiniekus, sniegt informāciju par savu uzņēmumu vai saimniecību, informēt darba meklētājus par sezonas vakancēm, darba apstākļiem, nosacījumiem un darba specifiku, kā arī atbildēt uz pretendentu jautājumiem."

Pirmais sezonas darbu akcijas pasākums norisināsies 10.aprīlī Preiļu Kultūras namā, pēc tam Jelgavā, Kuldīgā, Cēsīs, Daugavpilī, Rīgā, Siguldā un Rēzeknē. Iespējams, ka akcijas "Sezonas darbi 2024" pasākumi notiks arī citās pilsētās, kurās būs darba devēju pieprasījums pēc šādiem tikšanās pasākumiem ar sezonas darbu meklētājiem.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.