Menu
 

"Lāči" šogad ražošanas iekārtu modernizācijā plāno iegultīt apmēram 150 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājs "Lāči" šogad ražošanas iekārtu modernizācijā plāno iegultīt apmēram 150 000 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja "Lāči" vadītājs un īpašnieks Normunds Skauģis.

Viņš pastāstīja, ka starp maizes ceptuves šā gada iecerēm ir realizēt vērienīgu iekārtu modernizācijas projektu, iegādājoties jaunas ražošanas iekārtas, lai atvieglotu kompānijas darbinieku darba apstākļus, uzlabotu efektivitāti, optimizējot iekšējos resursus, un mazliet kāpinātu arī ražošanas jaudas.

Pēc Skauģa teiktā, iekārtu modernizācijā plānots iegultīt apmēram 150 000 eiro un investīciju projektu plānots īstenot līdz šā gada beigām.

Skauģis pastāstīja, ka "Lāči" šogad plāno atvērt arī divas jaunas tirdzniecības vietas, no kurām viena būs izvietota Rīgā, bet otra plānota ārpus galvaspilsētas. Precīzas to atrašanās vietas, kā arī atvēršanas laiku viņš gan pagaidām neatklāja. "Jaunas tirdzniecības vietas drīzāk plānots atklāt gada otrajā pusē, jo atsevišķi projekti vēl ir realizācijas stadijā, un tas nav tik daudz no mums atkarīgs, bet no projektu veiksmēm, vai tos izdosies realizēt laikā vai nē," sacīja "Lāču" saimnieks.

Tāpat "Lāči" iecerējusi stiprināt produktus katrā no esošajām preču grupām, kā arī attīstīt jaunus produktus un mazliet kāpināt apgrozījumu salīdzinājumā ar 2018.gadu, pastāstīja Skauģis.

Pēc viņa teiktā, šogad ir iecerēts attīstīt arī ekskursijas maizes ceptuvē - tapšanas stadijā ir jauna ekskursiju programma, kā arī norit darbs pie jaunas ēdienkartes "Lāču" kafejnīcā Babītes novadā.

LETA jau ziņoja, ka "Lāči" pērn sasniedzis 8,3 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2% vairāk nekā gadu iepriekš.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja "Lāči" 2017.gadā strādāja ar 8,14 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Lāču" peļņa samazinājās par 20,7% - līdz 132 601 eiro.

"Lāči" dibināti 1995.gadā Babītes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 961 860 eiro. "Lāči" pilnībā pieder Normundam Skauģim. "Lāču ceptuvei" pieder 17 veikali Rīgā un Latvijas reģionos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.