Menu
 

"Arco Real Estate": Maijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Salaspilī un Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šā gada maijā sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē, Salaspilī un Kauguros, bet Jelgavā tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogres sērijveida dzīvokļu cenas maijā palielinājās par 0,7% un vidējā cena sasniedza 622 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 4%.

Kauguros maijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,9% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 600 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 6%.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas maijā palielinājās par 0,5% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī pieauga līdz 668 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 3%.

Jelgavā dzīvokļu cenas maijā nemainījās. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena maijā, tāpat kā aprīlī, bija 519 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.