Menu
 

Aptauja Liepājā. Kas šovasar ir jūsu lielākais muzikālais notikums? Apriņķis.lv

  • Autors:  Una Griškeviča
Foto - Jānis Romanovskis un Una Griškeviča Foto - Jānis Romanovskis un Una Griškeviča

Šī vasara mūzikas mīļotājus atkal lutina ar notikumu pārbagātību, piedāvājot tik daudz koncertu un festivālu – dažbrīd pat pa trim četriem vienā vakarā vai nedēļas nogalē –, ka jāmet monēta, lai izvēlētos, uz kuru no tiem doties.

Festivāli “Positivus”, “Summertime – aicina Inese Galante”, “Saldus saule”, Jūrmalas festivāls, “Vivat, Curlandia!”, “Summer Sound”, “Liepājas vasara”, Cēsu Mākslas festivāls, “Laba daba”, “Rīgas Jūrmala” ir tikai daži no plašā festivālu klāsta, neskaitot lielākus un mazākus koncertus ar izcilu mūziķu, dziedātāju un dziedošo aktieru piedalīšanos…

Māra, dzīvo Liepājā

Koncerts “Roka balādes” ar Liepājas Simfoniskā orķestra un triju lielisku solistu piedalīšanos. Un koncerts “Dzimuši Latvijā”, kur Latvijas Simtgades jauniešu orķestrī spēlēja mana meita.

Ingmārs, viesojas Latvijā

Festivāls “Saldus saule” – vecākais dzīvais festivāls Latvijā. Vecas un jaunas grupas, senas un jaunas tradīcijas un vienmēr lieliska atmosfēra Kalnsētas parkā. Plus izcila iespēja satikt draugus un radus.

Benita, apceļo Kurzemi

Noteikti pianistu Sergeja, Georgija un Andreja Osokinu koncerts Jūrmalas festivālā Dzintaru koncertzālē. Fantastiski!

Robins, atbraucis uz koncertu Liepājā

No visiem šovasar apmeklētajiem koncertiem tas laikam ir operdziedātāja Aleksandra Antoņenko solokoncerts Mazajā Mežotnes pilī, kur skanēja latviešu komponistu kamermūzika.

Eduards, mākslinieks

Pulenka operas “Karmelīšu dialogi” iestudējums Latvijas Nacionālajā operā. Ļoti emocionāli un iespaidīgi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.