Menu
 

Foto: Ķekavā, Piņķos un Baltezerā izskanēs Ziemassvētku noskaņu programma "Es ticu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārtiņš Plūme Foto - Mārtiņš Plūme

Pirmos koncertus Dubultu un Jelgavas dievnamos piedzīvojusi Ziemassvētku noskaņu programma ”Es ticu”, kurā komponista Valta Pūces vadībā apvienojušies izcili mūzikas profesionāļi – brīnumskaistās balss īpašniece, operdziedātāja Inga Šļubovska Kancēviča, vijoļspēles meistars Raimonds Ozols, flautas burve Dita Krenberga un pats Valts Pūce pie taustiņinstrumentiem.

Ziemassvētku programma izskanēs arī Pierīgā – 13.decembrī Doles-Ķekavas ev.lut baznīcā, 19. decembrī Piņķu Sv.Jāņa ev.lut baznīcā un 20. decembrī Baltezera baznīcā.     

Niansētā, gaiša miera piepildītā programma un izcilais mūziķu sniegums radīja īsto Ziemassvētku sajūtu, kas šobrīd dabā mazliet pietrūkst. To pēc koncerta atzina daudzi skatītāji. Programmā skan tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, instrumentāli skaņdarbi un komponista Valta Pūces oriģināldarbi ziemīgās noskaņās. 

Koncerta veidotāji aicina izbaudīt Adventes laika gaišās noskaņas mūzikā kopā ar augstas raudzes mūziķiem, un ļauties tai dievišķajai Mīlestības enerģijai, kas caurstrāvo ikvienu sirdi, ļaujot sarunāties mūzikas valodā un ticēt... Tāpēc arī programmas nosaukumam izvēlēti iedvesmas, pārliecības un ticības spēka vārdi, lai arī katru no koncerta klausītājiem rosinātu izjust gaišo Ziemassvētku gaidīšanas laiku, tiecoties uz patiesu tīrību, pacietību un mīlestību.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas ”Biļešu paradīze” kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.