Menu
 

Kultūras centrs "Siguldas devons" izsludina otrās sezonas ziemas–pavasara piedāvājumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kultūras centra “Siguldas devons” 2020.gada sezona tiek atklāta ar grafiskās dizaineres un scenogrāfes Agneses Melbārdes izstādi “Facebox”, jaunajā sezonā piedāvājot vairāk nekā 40 uz dažādām mērķauditorijām orientētus pasākumus, liecina informācija Siguldas novada pašvaldības mājaslapā.

Kultūras centrā “Siguldas devons” jaunākajai publikai būs iespēja baudīt interaktīvu piedzīvojumu latviešu dzejas pasaulē programmā “Dzejas teltis”, kā arī leļļu un citas aizraujošas izrādes. Savukārt sadarbībā ar augstskolu “Turība” notiks karjeras pasākums vidusskolēniem. Turpināsies arī programma “Latvijas skolas soma”, kuras laikā tiks piedāvātas izrādes un koncerti izglītības iestāžu audzēkņiem.

Tāpat kā iepriekš, šajā gadā turpināsies sadarbība ar Latvijas profesionālajiem teātriem, piedāvājot Daugavpils teātra un Rēzeknes teātra “Joriks” izrādes. Šajā gadā notiks arī grupas “Triānas parks” un “The Sound Poets” koncerti.

Pirmoreiz reģionos šogad tiks izrādīts projekta “Cabaret” koncertiestudējums “Absints”, kas Siguldā norisināsies 6. martā. Savukārt februārī, svinot mīlētāju svētkus, Latvijas Kultūras akadēmijas koris “Sola” piedāvās diskotēku – koncertu. Šūpoļu festivāla laikā plānots īpašs Lieldienu koncerts “Atmo[sfēras]”.

Vēl šajā sezonā kultūras centrā notiks nozares lielākā profesionāļu tikšanās “Latvijas pasākumu forumā” un sadarbības partnera “Francijas institūts” rīkotā virtuozo pūtēju trio “Journal Intime” un bundzinieku “Jérémie Piazza” uzstāšanās. Notiks vēl daudzi citi interesanti, unikāli un emocionāli bagātinoši pasākumi, kā arī būs pieejams interesants un plašs izstāžu piedāvājums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.