Menu
 

Siguldā ar dejām un kakao ceremoniju svinēs jauno gadu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/zalasvillaskvartals Foto: www.facebook.com/zalasvillaskvartals

24. janvārī plkst. 18.00 Siguldā Zaļās villas kvartāla Kafijas galerijas 2. stāvā norisināsies pasākums “Dancing Heart”, kurā ar dejām, kakao ceremoniju un citām aktivitātēm tiks ieskandināts Baltās Metāliskās Žurkas gads.

Pasākumā no plkst. 18.00 līdz 22.30 bērniem būs iespēja piedalīties Sajūtu takas aktivitātēs kopā ar mūziķi Papa Daba. No plkst. 18.00 līdz 20.00 notiks kakao ceremonija, kuru vadīs dziedniece, augu pazinēja Līga Zemniece. Kakao ceremonijā tiks izmantots "Chunco" pupiņu kakao no Peru, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Pēc ceremonijas plkst. 20.00–20.15 vecākiem ar bērniem būs iespēja piedzīvot Skaņu upi. Plkst. 20.15 norisināsies ekstātiskās dejas kopā ar Dj Noi'or, savukārt pasākuma noslēgumā, plkst. 22.00, dalībniekiem būs iespēja baudīt Skaņu vannu, kurā kopā ar Zaļās villas kvartāla saimniekiem un mūziķi Papa Daba tiks svinēts jauna gada sākums, kas pēc ķīniešu kalendāra sākas 25. janvārī.

Pasākumu organizē biedrība “Radītava Zaļā villa”. Apmeklētāji aicināti ierasties ērtā apģērbā. Pasākuma laikā līdz plkst. 22.30 būs atvērta Kafijas galerija, vēsta pašvaldības pārstāvji. Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties Zaļās villas kvartālā vai rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 27010151.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.