Menu
 

Jauktais koris "Sōla" aicina uz koncertu-diskotēku 90.gadu stilā Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris “Sōla” aicina uz koncertu-diskotēku “Esi reāls!”, kurā skanēs 90.gadu hiti. Programma izskanēs 9. februārī plkst. 13.00 Ogres novada Kultūras centra Mazajā zālē un plkst. 18.00 kultūras centrā “Siguldas devons”, kā arī 14. februārī plkst. 20.00 Rīgā, mūzikas namā “Daile”.

Pēc 2019. gada pozitīvās pieredzes, kad “Sōla” organizēja šlāgerkoncertu-zaļumballi, 2020. gadā koris gatavo latviešu 90.gadu mūzikas koncertu, kurā varēs arī dejot. Koncerta nosaukums aizgūts no populārās grupas “Mixeri” dziesmas, ko varēs dzirdēt arī koncertā. Koncertā skanēs arī citas deju zālēs, festivālos, TV un radio kanālos iemīļotas dziesmas no “Jauns mēness”, “Juku jukām”, “Labvēlīgais Tips”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Tranzīts” un citu grupu 90.gadu repertuāra. 

Galvenie DJ koncerta laikā būs kora mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons un diriģenti Laura Štoma, kā arī Artūrs Oskars Mitrevics, bet diskotēkā pēc Rīgas koncerta DJ Agris Semēvics spēlēs arī 90.gadu pasaules hitus. Kopējo noskaņojumu uzlabos instrumentālā grupa – Dmitrijs Tarasovs (ģitāra), Viesturs Samts (sitaminstrumenti), Pēteris Liepiņš (bass) un Jānis Miltiņš (taustiņinstrumenti).

Biļetes uz koncertiem pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā, kā arī Ogres un Siguldas kultūras centru kasēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.