Menu
 

Ķekavā izveidots maršruts "Pastaiga ar mākslu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Ķekavā ir izveidots maršruts “Pastaiga ar mākslu”, kurā iekļauti gan vides un mākslas objekti, gan dažādas izstādes. To var izstaigāt laikposmā no 8. līdz 31.martam.

Šajā laikā Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja aplūkot Ķekavas Mākslas skolas audzēkņu veidotus mākslas objektus, kas būs izvietoti dažādās vietās Ķekavas parkā, vēsta Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrā.

Jaunu ideju centra skatlogos uz laiku savu mājvietu radīs Ķekavas Novadpētniecības muzeja veidota Zentas Veisas krustdūrienu gleznu izstāde, kas izgaismotajos logos būs aplūkojama arī tumšajās diennakts stundās. Pastaigu ar mākslu var uzsākt jau mājās, jo šo ekspozīciju iespējams apskatīt arī digitāli.

Vairākos vakaros – 9., 13., 16., 20. un 23.martā no plkst. 16.00 līdz plkst.20.00 – Ķekavas Mākslas skolas Izstāžu zālē būs iespējams ieskatīties tās izgaismotajos logos un apskatīt Kriša Salmaņa darbu ekspozīciju “Skilando”, stāsta Tūrisma informācijas centrā.

Visu martu Ķekavas Kultūras nama skatloga ekrānā varēs aplūkot digitālo ekspozīciju “Iepazīsti mākslinieku” no Latvijas jauno mākslinieku izstāžu cikla. Izstāde būs apskatāma arī virtuāli "Facebook" lapā “Ķekavas novada kultūra”.

“Pastaiga ar mākslu” izved cauri Ķekavai un iepazīstina ar Ķekavas mākslas un vides objektiem. To var iziet gan dienā, gan vakarā. Vairāk par pastaigu var uzzināt Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra tīmekļvietnē www.kekava.travel vai sociālajos tīklos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.