Menu
 

Kultūras un filmu nozares organizāciju pārstāvji dalīsies pieredzē, kā pandēmija skārusi to darbību

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Rosinot diskusiju par pandēmijas ietekmi uz Latvijas kultūras organizāciju darbību, "Radošās Eiropas birojs Latvijā" 21.maijā platformā "Zoom" rīko vebināru, kurā četri kultūras un filmu nozares organizāciju pārstāvji dalīsies pieredzē, kā Covid-19 pandēmija ir skārusi to darbību, īpaši Eiropas Savienības (ES) programmas "Radošā Eiropa" īstenoto projektu kontekstā.

Pasākuma rīkotāji norādīja, ka kultūras un radošās nozares ir vienas no visvairāk pandēmijas seku skartajām nozarēm globālā mērogā. Ierobežojumi smagi ietekmējuši radošās nozares, ilgstoši bremzējot vai apstādinot radošo personu un organizāciju darbību. Lai turpinātu darbību krīzes laikā, kultūras pārstāvji ir meklējuši jaunas pieejas, gan lai veidotu mākslas darbus, gan sasniegtu auditoriju.

Pēc vebināra rīkotāju domām, kultūras un radošās nozares ir vienas no visvairāk pandēmijas seku skartajām nozarēm globālā mērogā. Ierobežojumi smagi ietekmējuši radošās nozares, ilgstoši bremzējot vai apstādinot radošo personu un organizāciju darbību. Lai turpinātu darbību krīzes laikā, kultūras pārstāvji ir meklējuši jaunas pieejas, gan lai veidotu mākslas darbus, gan sasniegtu auditoriju.

Rosinot diskusiju par pandēmijas ietekmi uz Latvijas kultūras organizāciju darbību, "Radošās Eiropas birojs Latvijā" 21.maijā rīkos vebināru, kurā četri kultūras un filmu nozares organizāciju pārstāvji dalīsies pieredzē, kā pandēmija ir skārusi to darbību, īpaši Eiropas Savienības (ES) programmas "Radošā Eiropa" īstenoto projektu kontekstā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.