Menu
 

Koncertsezonu Siguldā nākamgad atklās grupas "Placebo" uzstāšanās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Ar britu alternatīvā roka zvaigžņu "Placebo" uzstāšanos 22.jūnijā Siguldas Pilsdrupu estrādē atgriesīsies vērienīga koncertdzīve. Gleznainajās viduslaiku pilsdrupās "Placebo" sniegs koncertu jaunākā, astotā, albuma turnejas ietvaros, informēja “L Tips Agency” pārstāve Līva Toniņa.

"Placebo" dibināta 1994.gadā, kad dziedātājs, komponists un multiinstrumentālists Braiens Molko iepazinās ar ģitāristu Stefanu Olsdālu, un tas joprojām ir nemainīgs grupas kodols.

Ar 25 gadu laikā pārdotiem 13 miljoniem ierakstu "Placebo" neapšaubāmi ierindojas vadošo alternatīvā roka apvienību rindā. Grupas debijas albums nobruģēja ceļu būtiskām izmaiņām britu mūzikā, jo darbojās kā krass pretstats tai laikā dominējošajam britpopam un iedvesmoja virkni citu grupu sekot piemēram.

Ar pieciem albumiem iekļūstot britu topa desmitniekā, izpārdotām koncertturnejām un festivāliem visā pasaulē, kā arī sadarbību ar tādām mūzikas leģendām, kā Deivids Bovijs, Roberts Smits un Maikls Staips, "Placebo" jau rezervēta nozīmīga vieta Liebritānijas mūzikas vēsturē.

Biļešu iepriekšpārdošana "Biļešus serviss" tīmekļvietnē  no otrdienas, 12.oktobra, plkst. 10.00. Publiskā biļešu pārdošana no ceturtdienas, 14.oktobra, plkst. 10.00. Estrādes ietilpības dēļ pārdošanā nonāks tikai 4000 biļešu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.