Menu
 

Lācēns Ričijs Rū februārī Siguldā sāks Latvijas koncerttūri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Lācēns Ričijs Rū, Reiniku ģimene un viņu draugi dosies Latvijas tūrē ar koncertuzvedumu visai ģimenei – “Ričijs Rū rīko koncertu”, kas veidots pēc nesen iznākušās grāmatas motīviem. Pirmais tūres koncerts notiks kultūras centrā “Siguldas devons” 20. februārī plkst. 16.00.

Vasaras izskaņā Reiniku ģimene mazos klausītājus, lasītājus un viņu vecākus Latvijā iepazīstināja ar jaunu varoni – lācēnu Ričiju Rū un viņa draugiem mežā. “Ričijs Rū rīko koncertu” ir jauna, krāsaina un interaktīva dzejoļu un krāsojamā grāmata, kas papildināta ar 11 dziesmu un to instrumentālo pavadījumu albumu.

Šis projekts ir Reiniku ģimenes lolojums. Bērnu dzejoļu autore ir vecmamma Veronika Reinika, tos par dziesmām pārvērtis mūziķis Lauris Reiniks, bet visa projekta idejas autore ir Rūta Reinika-Preisa.

Grāmatas ilustrāciju autore ir Guna Miķelsone, bet grafisko dizainu veidoja Monta Arnolde. Albumā un koncertuzvedumā iekļauto dziesmu studijas producents ir Jānis Zvirgzdiņš. Koncertuzveduma režisors ir Valdis Pavlovskis, bet producents Jānis Kļaviņš.

Pēc Siguldas koncerti izskanēs arī Blīdenē, Līvānos, Rīgā (VEF Kultūras pilī), Cēsīs, Valmierā, Ogrē, Ādažos (26.martā) un Liepājā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.