Menu
 

Grupas "bet bet" vērienīgo jubilejas koncerttūri sāks jūnijā Saulkrastos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Grupa "bet bet" savu 30 gadu jubileju sāka atzīmēt jau 2021.gadā, taču pulcēšanās ierobežojumu dēļ to neizdevās īstenot pilnvērtīgi, tāpēc 2022.gadā grupa nolēmusi turpināt jubilejas turneju un nosvinēt to skaļi un jaudīgi. Vērienīgās jubilejas koncerttūres pirmais koncerts notiks jau 3.jūnijā Saulkrastu estrādē, informēja producents Sandis Mohovikovs.

Kā stāsta grupas dalībnieki, par godu jubilejai grupa ir sagatavojusi savu labāko un jaunāko skaņdarbu programmu. Programmas repertuārā iekļautas populārās dziesmas "Kāpēc man nav sarkans mersedess", "Pieklauvē", "Man vienalga viss", "Diena", "Es tevi nemīlu", "Mana mīļā meitene", "Vakara vējā" un citi laika pārbaudi izturējuši skaņdarbi.

"Labām lietām nav noilguma. Šis ir jau otrais gads, kad grupa "bet bet" atzīmē 30 gadus uz skatuves, un mēs jūtamies arvien labāk un pārliecinošāk. Katra mūsu satikšanās mums ir svētki, kas pārvēršas par īstām svinībām tad, kad mums pievienojas klausītāji. Mūsu koncerti ir ne tikai enerģijas apmaiņa, bet arī pieredzes apmaiņa, jautri stāsti, muzikāli eksperimenti un improvizācijas," par gaidāmo koncerttūri izteicies grupas dalībnieks un dziesmu tekstu autors Guntars Račs.

"Rībēs bungas, dunēs basi, dziedās ģitāras un klavieru taustiņi, bet visam pāri - Zigfrīda spēcīgās balss vibrāciju dziedinošie toņi! Būs arī neliela dzejas pauzīte, un es iepriecināšu dažus konkrētus klausītājus, veltot tiem savus jaunākos dzejoļus no grāmatām "365"."

Grupas "bet bet" jubilejas koncerti no jūnija līdz oktobrim notiks arī Madonā, Liepājā, Kandavā, Ikšķilē, Jelgavā, Skrundā, Dobelē, Cēsīs, Valmierā un Ventspilī. Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.