Menu
 

Daugavas muzejā atgriežas svētdienu pēcpusdienu koncerti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

10.jūlija pēcpusdienā Daugavas muzeja vēsturiskajā parkā uzstāsies grupas “Juuk” ģitārists un dziesmu autors Oskars Jansons. Viņš uzstāsies akustiski, izpildot autormūziku – dažas iepriekš nepublicētas, kā arī jau izskanējušas dziesmas latviešu un angļu valodā folka un kantrī mūzikas žanros, informē muzejā.

Kā solomākslinieks publicējis albumus “These Sands” (2011) un “Montserrat” (2015). Darbojas arī zem projekta nosaukuma “Cockroach Prophets”, ar ko 2015.gadā publicē albumu. Šobrīd aktīvi koncertē ar grupu “Juuk”.

Daugavas muzeja vasaras svētdienu pēcpusdienu koncerti ir jau vairāku gadu tradīcija, kas neizpaliks arī šogad. Skatītāji ir iemīļojuši sirsnīgo atmosfēru un skaisto parka ainavu, un arī šogad ir aicināti līdzi ņemt kādu pledu sēdēšanai zālē. 24.jūlijā muzeja parkā uzstāsies grupa “Rahu the Fool”, vēsta muzejā.

Brīvdabas koncerta vieta atrodas pie vēsturiskajām Doles salas zvejnieku mājām, Doles muižas vēsturiskajā parkā, bet turpat blakus ir krauja ar Sauso Daugavu, kas vietai piedod īpašu noskaņu. Biļetes var iegādāties koncerta dienā Daugavas muzeja kasē, norāda muzeja pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.