Menu
 

Festivāla "Summertime — aicina Inese Galante" ietvaros Dzintaros izskanēs koncerts "Viva Mīlestība!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Jānis Romanovskis Foto – Jānis Romanovskis

20.augustā plkst.18.00 Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē festivāla “Summertime — aicina Inese Galante” ietvaros notiks īpašs koncerts “Viva Mīlestība!”. Pasākumā piedalīsies pati festivāla mūza Inese Galante un viņas draugi – populāri Latvijas izpildītāji un mūziķi, kā arī konkursa “Ineses Galantes talanti” uzvarētāji. Operas dīva uzstāsies kopā ar vienu no vispieprasītākajiem Latvijas pianistiem, prestižu pasaules konkursu uzvarētāju Andreju Osokinu un izcilo kontrtenoru Sergeju Jēgeru.

Ineses Galantes fondā informēja, ka mūzikas cienītājiem skanēs izmeklēti skaņdarbi no Ineses Galantes repertuāra — emocionālas operu ārijas un mīlas dueti: “Koncerts “Viva Mīlestība!” — tā ir unikāla iespēja dzirdēt īstus operu šedevrus klavieru pavadījumā. Zālē, kuras unikālā akustika liek operas vokālam skanēt neparasti tuvu un personiski, taču vienlaikus arī majestātiski, klausītāji varēs pilnībā izbaudīt gan iecienīto mākslinieku virtuozos priekšnesumus, gan arī jaunus muzikālos atklājumus.”

Vakara programmā ir arī konkursa “Ineses Galantes talanti” uzvarētāju un laureātu uzstāšanās. Klausītājus priecēs baritons Daniils Kuzmins, kas ir vienīgais prestiža muzikālā konkursa “Placido Domingo – Operalia” finālā iekļuvušais Baltijas valstu pārstāvis, spožais LNO solists, tenors Artjoms Safronovs, saksofonists Ignatijs Triškins, kā arī citi talantīgi jaunie mūziķi un izpildītāji.

Rīkotāji arī pavēstīja, ka festivāla “Summertime — aicina Inese Galante” atklāšanas dienā, 18.augustā, “Igudesman & Joo” uzstāšanās laikā par šova daļu kļūs Kristīnes Luīzes Avotiņas gleznas-instalācijas, kas pārsteidz ar neparastiem ornamentiem un figurālu glezniecību. Savukārt 19.augustā “Shantel & the Bucovina Club Orkestar” koncerta laikā uz skatuves redzēsim ekscentriskas un košas krāsas, kas ir Elitas Patmalnieces vizītkarte.

Biļetes uz pasākumu nopērkamas “Biļešu paradīzes” tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.