Menu
 

Dziedātāja Olga Rajecka aicina uz krāšņu jubilejas koncertu Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Matīss Markovskis Foto - Matīss Markovskis

24.augustā Dzintaru koncertzālē notiks populārās dziedātājas Olgas Rajeckas jubilejas koncerts “Mana svētku diena”. Organizotori atgādina, ka dziedātāja šogad ir devusies plašā koncerttūrē par godu savai nozīmīgajai jubilejai, kuru viņa nosvinēja gada sākumā.

Jūrmalā kopā ar gaviļnieci koncertā uz skatuves kāps daudzi mākslinieki, ar kuriem pēdējās desmitgadēs krustojušies dziedātājas radošie ceļi: “Dāmu pops”, dziedātāja Aija Andrejeva, grupa “Turaidas roze” un dziedātājs Uģis Roze, grupa “Eolika” un komponists Boriss Rezņiks, operdziedātāja Kristīne Zadovska, dziedātājs un kultūras ministrs Nauris Puntulis, dzejnieks un mūzikas izdevējs Guntars Račs, grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs, “Bermudu divstūri”, deju kolektīvi un citi, vēsta organizatori.

“Daudzi mani draugi diemžēl jau muzicē uz citām skatuvēm, taču svētki ir jāsvin. Ļoti priecājos, ka esmu nodzīvojusi līdz 2022.gadam, un tas ir tik lieliski, ka vēl varu drusku dziedāt un varu vēl uzdancot. Tāpēc būšu ļoti priecīga par iespēju atkal uzstāties publikas priekšā un priecāšos jūs redzēt koncertā!” saka dziedātāja.

Par muzikālo pavadījumu koncertā rūpēsies instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā, norāda pasākuma rīkotāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.