Menu
 

Grupa "Līvi" publisko dziesmu "Dzintara mēness" un izsludina papildkoncertus, tostarp Siguldā un Ulbrokā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pagājušajā nedēļā grupa “Līvi” laida klajā dziesmas “Dzintara mēness” (“Vai tā var būt?”) ierakstu. Dziesmas teksta autors ir Guntars Račs, bet mūziku sarakstījis Ainars Virga. Publiskots arī dziesmas videoklips. Šī dziesma līdz ar citiem “Līvu” hitiem skanēs grupas papildkoncertos, kas notiks maijā un augustā, informē producents Sandis Mohovikovs.

Mūziķi stāsta, ka dziesma tika sarakstīta 1994.gadā par godu mūzikas festivālam “Liepājas dzintars”, savukārt “Līvi” šo dziesmu pirmo reizi izpildīja 1994.gada decembrī televīzijas ierakstā, taču līdz šodienai klausītājiem bija iespēja dzirdēt šo dziesmu vai nu 1994.gada skaņās vai arī “dzīvajā” grupas koncertos, jo dziesma nekad nebija ierakstīta profesionālā studijā.

“Taču nu beidzot ir pienākusi tā diena, kad “Līvi” šo dziesmu ir ierakstījusi studijā; tiesa, mazliet citādākā skanējumā, nekā klausītāji bija ieraduši to dzirdēt līdz šim," saka grupas dalībnieki. Dziesmu producēja Ainars Virga sadarbībā ar grupas ģitāristu otru Henriju Mucenieku, taču gala apstrādi un papildus ieskaņojumus paveica studijas “Factory Sounds” producents Gints Stankevičs. Dziesmai ir arī tapis mūzikas video, kurš tika filmēts Liepājā (video un montāža – Roberts Streičs). No 31. marta dziesma būs pieejam straumēšanas portālos visā pasaulē, ko nodrošina kompānija “MicRec”.

Grupas “Līvi” koncerti “Dzintara mēness” notiks 10.maijā plkst.19.00 Ogres Kultūras centrā, 12.maijā plkst.19.00 kultūras centrā “Siguldas devons”, 16.maijā plkst. 19.00 kultūras centrā “Ulbrokas pērle” un 11.augustā plkst.19.00 Rojas estrādē, vēsta S.Mohovikovs.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.