Menu
 

Ādažos gaidāms Adventa meditācijas pasākums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ādažos gaidāms Adventa meditācijas pasākums Foto: www.adazi.lv

Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca ārpus Latvijas un mācītājs Gundars Bērziņš aicina uz Adventa meditācijas pasākumu 2. decembrī plkst. 13.00 Ādažu kultūras centra Vēstures un mākslas galerijā. 1. adventes pasākums tiek organizēts kā alternatīva tradicionālo konfesiju dievkalpojumiem un mudina jebkuras pārliecības cilvēkus pievienoties, lai atbrīvotā gaisotnē dalītos pārdomās un iedvesmotu cits citu šajā brīnumainajā svētku gaidīšanas laikā.

Mācītājs Gundars Bērziņš daudzus gadus bijis Ādažu Ev. lut. draudzes mācītājs. Pēc atgriešanās no Kanādas dzīvo Ādažos un joprojām ir piederīgs latviešu luterāņu baznīcai ārpus Latvijas, informē Ādažu novada pašvaldībā.

“Katram mums Adventa laiks saistās ar ko savu. Tas ir brīdis, kad gaidām kaut ko baltu un tīru, kas pasargās mūs no tumšā rudens laika, izraus no drūmajām domām un ievedīs jaunā dzīves posmā. Tas ir sevis sakārtošanas un gaidīšanas laiks – domās, izjūtās, sarunās. Katrs mēs gaidām, iespējams, ko citu, un neviena vēlmes nav sliktākas vai labākas,” skaidro G. Bērziņš. “Aicinot uz šo pasākumu ādažniekus un arī tālākas apkārtnes interesentus, vēlos dalīties ar jaunām atziņām, kas radušās, kalpojot Kanādā, un iedrošināt arī citus paraudzīties uz sevi un savu dzīves ceļu jaunā gaismā.”

Programmā paredzēts svētbrīdis/meditācija “Kur ir Dievs 1. adventē?” un diskusija, kuras laikā varēs uzdot jautājumus mācītājam. Piedalās arī mūziķis Ivars Pētersons. Pasākuma dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi “groziņus” kafijas galdam, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.